Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה מרכזית נפלה, ג'טה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המראה המרכזית נפלה היום, יש לציין כי השמשה הקידמית הוחלפה לאחר שסדק כלשהו הופיע בעבר, המראה הודבקה לדעתי עם סוג של אפוקסי. איך כדאי להדביק את המראה באופן קבוע יותר ואיפה ניתן לעשות את זה ? הדבר מאד מסוכן בזמן נסיעה לעניות דעתי...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

היי

יש מדבקות מיוחדות אל תנסה עם דבקים כי יש מצב שתסדוק או תפוצץ את השמשה ( לפי מה שאמרו לי , ממש לא להשתמש בסופר גלו )

הייתי מנסה לגשת לאוטו גלאס או כל חברה כזו שמחליפה שמשות ולבקש מהם אם לא יתנו לך מתנה, לא אמור לעלות יותר מדיי

עפר .

נ.ב.

לא מבין כלום בכלום

פורסם

חיפשתי קצת וראיתי שכדאי ללכת לזגג, בנוסף גם ראיתי שבדר״כ ההדבקה לא מחזיקה מעבר לכמה חודשים עד שנה ? האם זה נכון ? יש פתרון לזה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
יש פתרון, כמו שנכתב למעלה: להשיג מדבקה מקורית ולהשתמש בה.

איך ניתן להשיג מדבקה כזאת ? מוסך מורשה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

הלכתי לאוטוגלס בחולון, איכשהו נראה לי שזה לא יחזיק מעבר לשנה :\

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...