Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יהיה צורך בזה . אפשר גם להתייחס לשילוט האלקטרוני "מהירותך היא..." למשל .

בשלטים האלה המהירות שמוצגת עליהם תואמת 100% את המהירות המוצגת על המד במכונית. שניהם משקרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מד המהירות קשור למהירות הסיבוב של התיבה/גלגלים.

בכל מהירות נסיעה חלק מהאנרגיה המועברת לגלגל מתבזבזת על ההחלקה של הגלגל, לכן זה נורמאלי שמד המהירות יראה מהירות גבוהה יותר.

GPS מודד בעזרת אפקט דופלר ולכן מדויק יותר, כמו שרשמו לפני התופעה תקינה לחלוטין.

GPS מודד מיקום על סמך זמן תגובה מ-3/4 לווינים. מהירות אנטנת GPS לא מודדת אלא מחשבת על סמך השינוי במיקום (כלומר המרחק שעברת) לחלק לזמן שבו עברת את המרחק הזה, התשובה היא המהירות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאחרונה יצא לי לבדוק מד מהירות של גטס לעומת GPS ושניהם הראו בדיוק את אותה מהירות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברוב המכוניות יש זיוף כזה או אחר כלפי מעלה. ב-VAGיות יש אופציה דרך בקרת האקלים לראות את המהירות האמיתית ללא צורך ב-GPS.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

במידה ויש סטייה של 10% לדוגמא ואני נוהג לצורך העניין 1000 ק"מ על מהירות קבועה של 100 קמ"ש, לפי מד המהירות, אך בפועל, בשל הסטייה עברתי מרחק של 900 ק"מ בלבד - האם האודומטר (מד המרחק שעבר הרכב) יראה שנסעתי 900 או 1000 ק"מ?

פורסם

האודומטר לא מזייף.

אם נסעת 1000 ק"מ על מהירות קבועה של 100 קמ"ש (לפי ספידומטר) זה ייקח לך יותר זמן מאשר 10 שעות בגלל הסטייה.

אם נסעת במהירות קבועה של 100 קמ"ש (לפי ספידומטר) למשך 10 שעות נסעת למעשה (וכך יראה האודומטר) 900 ק"מ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...