Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

 

אני מעוניין לקבל תמונה כללית על עלויות אחזקה (טיפולים וחלקי חילוף בלבד, לא להכניס למשוואה דלק או ביטוח כי אותם אני כבר יודע) בהשוואה של מאזדה 3 1600 2008 עם פולקסווגן פולו 1400 2008. האם עלויות האחזקה של הפולו גבוהות יותר? אם כן בכמה בערך? ב50% יותר? ב100% יותר?

 

אני שואל על מצב ממוצע של רכב במצב טוב עם טיפולים בזמן על מנת לקבל תמונה כללית ולדעת האם יהיה אפשרי מבחינתי להחזיק את הרכב. אני יודע שאין על זה תשובה מדויקת לכן אני מבקש הערכה. תודה.

פורסם

אם יש לך כסף להחזיק מזדה 3 בוודאי שזאת לא בעיה להחזיק פולו,לא מדובר פה על אודי.

אתה יכול להשוות גם דברים בעצמך,

למשל להתקשר למוסך ולשאול לגבי עלות חיישנים,עלות טיפול,לא מאט סטודנטים נוסעים על פולו,ככה שזה מדד שזה רכב שלא בעיה להחזיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...