Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש קליאו בתקציב של כ 15K ש"ח, שמורה ומטופלת מאוד, לא חשוב השנה.

זו מכונית אמינה מאוד, נוחה ובטוחה. תהיה מאוד חסכונית... מה אתה צריך יותר?

רוב השאלות שלך תלויות יותר ברמת התחזוקה של הרכב לפני שקנית אות, מאשר בדגם המסויים.

אל תתפשר, חפש רכב יד ראשונה או שניה לכל היותר (נגיד 206/פונטו/קליאו/קורסה) שטופל כל ימין במוסכי הרשת של היבואן, ותוכל לנסוע בשקט שנים רבות.

אם תרצה הכוונה מעמיקה יותר איך לפעול, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בקיצור אם אתה נוסע 50 ק"מ בשבוע, גם אם האוטו שתקנה יאכל 1 ל4 זה לא יכאב לך בכיס, אז בטח שהבדל בין 1 ל12 ובין 1ל 10 לא צריך להפחיד אותך, תיהיה רגוע.

אם אלה התווכי נסיעה שלך, לך על ההונדה, אומנם לא האוטו שתקבל ממנו ריגושים, אבל ללא ספק אמין ולא זולל דלק.

לגבי הביטוחים, אני מבטח חובה בלבד אבל מומלץ לבטח גם צד ג'.

פורסם

כן זה יהיה הממוצע בערך אבל לפעמים גם ים המלח אילת וכו' או סתם הרבה סיבובים וכאלה,לא רוצה לקבל חושך בעינים בכל תדלוק,אבל כנראה זה לא נורא כמו שחשבתי,שוב..רכב ראשון שלי.

אפשר לשאול למה הונדה ולא לאנטיס? לאנטיס 2004 עולה כ18K וסיוויק 30........

פורסם
כן זה יהיה הממוצע בערך אבל לפעמים גם ים המלח אילת וכו' או סתם הרבה סיבובים וכאלה,לא רוצה לקבל חושך בעינים בכל תדלוק,אבל כנראה זה לא נורא כמו שחשבתי,שוב..רכב ראשון שלי.

אפשר לשאול למה הונדה ולא לאנטיס? לאנטיס 2004 עולה כ18K וסיוויק 30........

ההבדל מחירים שרשמת פה הוא לא נכון, זה תלוי ברכב עצמו אישית, אם הוא שמור, מטופל כמו שצריך, ק'מ נמוך ואז אפשר להגיע להבדלי סכומים.

אני אישית לא יכול להמליץ על רכב שאני לא אוהב ולא מתחבר אליו, זה למה לא המלצתי על הלאנטיס.

אולי תקבל תשובה אחרת מחברי פורום אחרים

פורסם

גם אני עמדתי בדילמה כזו.

הנק' מוצא שלי הייתה "מה אני פוסל"..

לפני שאספר לך מה נפסל, ארחיב ואציין כי אני מבצע את רוב הטיפולים לבד (למעשה, אני מאמין שאת כולם אוכל לבצע, אך לא תמיד יש כלים ותנאים מתאימים), לכן היה חשוב לי רכב פשוט מבחינה מכנית. נוסף על כך, חשובה הייתה לי האמינות, שמירת ערך, נוחות ושאר הפרמטים שציינת..

אצלי נפסלו כל האירופאיות, בגלל האמינות הלקויה ביחס ליפניות (תיכף יבואו אלו שיגידו שאני טועה, אבל שוב, זו דעתי) ובגלל המורכבות היתרה בטיפולים.

נוסף על כך, נקודה שהייתה חשובה לי מאוד, היא שרשרת טיימינג ולא רצועה (שכן, שרשרת לא דורשת החלפה - ושוב, יבואו אלו שיגידו שהחליפו.. אני לא נכנס לפינה הזו).

שורה תחתונה, חיפשתי רכב שמור, במחיר מציאה ושאר הירקות.

בסופו של יום (לשמחתי) נפל הפור ורכשתי יאריס ידנית 1.3 דגם לונה.

רכב מדהים, קל לטיפול, נוח וכו'..

אני מאמין שיהיה לך קשה למצוא אחת כזו ידנית במצב טוב, לכן אגדיל לומר, שאולי כדאי שתחפש TS שמורה או יאריס אוטומט.

צריכת הדלק בכל היאריסים בשנים האלו סובבת סביב ה-1-16.5 (אני עם רגל קלה מאוד מאוד על הגז, מוציא 1-17.5 בנסיעה מעורבת. 30% עיר והשאר מחוץ לה).

בהצלחה.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

הענין עם הסיויק הוא שאני רוצה צורה חדשה והמחיר שלה מאוד יקר,לא מדבר על מחירון אלה על התוצאות שלי ביד 2

אז ככה,התחלנו לחשוב ברצינות על 206 ידנית 1.4,אבל באזור שלנו (נהריה-קריות) לא מצאנו מודעה שנראת לנו טוב,מן הסתם חשוב לי שיהיה רשום שהרכב מטופל כמו שצריך במוסך מתמחה ועם קבלות.

ראיתי סקודה פאביה 1.4 100כ''ס שנת 2002,מישהו מכיר? איך היא מבחנת טיפולים שחיטה?

• תוכן חדש...