Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי ניסן טראנו עם בעיה בגיר. להלן תאור השתלשלות האירועים:

לפני מספר חודשים הוחלף גיר מיבוא הכל היה תקין לחודשיים לאחר מכן האוטו היה מתכבה ברמזור. המכונאי טיפל במשהו שקשור לגיר (ככה הוא אומר לי אי ן מושג) ולא בגיר עצמו. והבעיה פסקה האוטו הפסיק להתכבות אבל התחילו בעיות בגיר. הבעיות הם במאמץ של הדושה על הגז הגיר מדלג על הילוך ולפעמים הרגשה של החלקה.כשנוסעים עדין בד"כ הבעיה נעלמת. הלכתי למומחה לגירים (לטענתו) והוא אומר שלדעתו הבעיה היא במוח של הגיר.הוא אומר שבזמן הטיפול שנעשה יתכן שנכנסו שבבים למוח ופגעו בו. הוא הציע להחליף את המוח של הגיר תמורת 2000 ש"ח מה דעתכם האם כדאי. אה הוא אמר שהוא נותן אחריות אבל אני בספק לגבי האחריות לאחר התשלום.

פורסם
מה לגבי הגיר שהביאו לך מייבוא? לא נתנו לך אחריות עליו?

זה אותו מכונאי וכרגע אין אחריות סיפור ארוך ומייגע .

• תוכן חדש...