Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים ל - 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לדעת מה יכולה להיות העלות של רפידות ברקס + ליטוש צלחות דיסק ל - 107.

יש ברשותי 2 רכבי 107 לאחד עשיתי טיפול כזה במוסך המרכזי (כחלק מטיפול 30000) ורציתי לדעת מחיר של טיפול ברקסים במוסך מורשה כי גם הרכב השני שלי צריך החלפת רפידות וליטוש/החלפה של דיסקים.

תודה!

פורסם
אשמח לדעת האם יש רפידות / צלחות של יצרן (לא מקורי פג'ו) איכותיות ויותר זולות משל פג'ו

תודה!

בהחלט יש גם רפידות וגם צלחות זולות יותר. רפ. של BOSCH יעלו כ200 ש"ח .סחורה מתוצרת איטליה או ספרד תעלה

פחות מזה גם צלחות וגם רפ. בלי להתפשר על האיכות

פורסם

חיי הצלחות תלויים מאוד באופי הנהג והנהיגה. אם לוחצים על הבלמים לעיתים תכופות ונוהגים באגרסיביות אפשר לקצר את חייהם של הבלמים גם ב 10K.

פורסם
שלום,

אשמח לדעת מה יכולה להיות העלות של רפידות ברקס + ליטוש צלחות דיסק ל - 107.

יש ברשותי 2 רכבי 107 לאחד עשיתי טיפול כזה במוסך המרכזי (כחלק מטיפול 30000) ורציתי לדעת מחיר של טיפול ברקסים במוסך מורשה כי גם הרכב השני שלי צריך החלפת רפידות וליטוש/החלפה של דיסקים.

תודה!

מה עלות הטיפול? מה הוא כולל?

פורסם

אין לי את העלות המדוייקת מול העניים אבל זה עלה באזור ה 600-700 ש"ח וכלל רפידות קידמיות, שיוף צלחות ועבודה.

מה עלות העבודה על החלפת ברקסים בממוצע במוסך מורשה?

אני יכול להגיע למוסך מרכזי (פ'גו) עם חלקים שאני רכשתי (אני צריך לעשות טיפול 45000 בקרוב)?

פורסם

המוסך המרכזי ידוע כשוחט וכדי לשמור על האחריות אתה יכול לקחת את הרכב לכל מוסך שהוא מורשה מישרד התחבורה. לא חייב מרכזי. לגבי להביא את החלקים בעצמך ישנם מוסכים שיסכימו לזה אבל אם ייהיה משהו שלא כשורה אתה צריך לקחת בחשבון שיאשימו את החלקים שלך בכך אז לתשומת לבך.

פורסם
ליטוש צלחות לאחר 30 אלף קמ? זה לא מוקדם מידי?

בכל החלפת רפידות מומלץ לבצע ליטוש צלחות.

זה תורם להתאומה טובה יותר בין פני הרפידה לצלחת, לאורח חיים גדול יותר של הרפידות, למניעת רעידות ורעשים ולבלימה טובה יותר.

פורסם
המוסך המרכזי ידוע כשוחט וכדי לשמור על האחריות אתה יכול לקחת את הרכב לכל מוסך שהוא מורשה מישרד התחבורה. לא חייב מרכזי. לגבי להביא את החלקים בעצמך ישנם מוסכים שיסכימו לזה אבל אם ייהיה משהו שלא כשורה אתה צריך לקחת בחשבון שיאשימו את החלקים שלך בכך אז לתשומת לבך.

אוקי אז איך בדיוק אני מחחליף במוסך רפידות ברקס מתוצרת איכותית?

האם המוסכים מציעים לי לרכוש רפידות מסוג כזה או אחר?

פורסם

באיזה מוסך בוצע הטיפול?

התקשרתי לכל המוסכים באזור (ראשון - רחובות) ויש מחירים די אחידים 750 ש"ח לא כולל מע"מ לטיפול ל30000 (טיפול שני).

אסף

פורסם

הטיפול בוצע באמפר - סוכנות פ'גו נתניה.

הטיפול 30000 + רפידות קדמיות + ליטוש = 1600 ש"ח.

טיפול 30000 אני חייב לבצע שם בגלל האחריות אבל ברקסים אני רוצה להחליף במוסך אחר.

750 ש"ח זו העלות הממוצעת להחלפת רפידות + ליטוש (ברקס קידמי בלבד)?

פורסם

מחיר של מורשה 200 ש"ח חריטת צלחות, 350 ש"ח רפידות מקוריות ועוד 200 ש"ח עבודה, במוסך רגיל היית חוסך 200 ש"ח, חבל לאבד אחריות יצרן על 200 ש"ח, אנשים פה נותנים פה עצות כאילו הם הבעלים של הרכב.

תסיים עם האחריות אח"כ תתקן על הגג של הבית כשאתה נוסע על חד אופן מתחת לרכב, עד אז טפל במוסכי החברה המורשים ותמנע מעצמך כאב ראש, כי אם מחר יקרוס לך הבוסטר, או תהיה לך תקלה במערכת הABS יגידו לך חביבי עשית את הטיפול במוסך א.א. בקלנדיה, אז לך חפש.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...