Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 45-50 אלף ש"ח

JMG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אבא שלי מחפש לעצמו רכב משפחתי, עדיפות לאוטומט,

בסכום של 45-50 אלף שקל (עדיף סביב 44 אלף - ואת היתר להשקיע ביישור קו),

המתמודדות העיקריות:

1) פולקסווגן ג'טה (שנת 2008-2009)

2) פולקסווגן גולף (שנת 2008-2009)

3) סיטרואן C4 (שנת 2009-2010)

4) יונדאי I30 (שנת 2009-2010)

בדיקה זריזה ביד2 העלתה שאוקטביה מאותן שנים שייכת בעיקר לעולם המוניות,

וטויוטה קורולה מצויידת בשנים האלו רק בתיבה רובוטית מגעילה, רנו לא בא בחשבון, פג'ו גם לא כל כך,

אאודי יקרות יותר ולכן גם יוצאות מהתמונה, מאזדה 3 הייתה לו והוא לא רוצה (בזבזנית בדלק), וכנ"ל הונדה סיוויק, ופורד פוקוס /שהייתה בדור איטי במיוחד בשנים האלה.

הדרישות הן בעיקר לרכב בטיחותי כמה שיותר ונוח לנסיעות עירוניות (בעיקר באזור ירושלים עם הרבה עליות וירידות), וגם חסכוני בדלק עד כמה שאפשר.

עד כאן אני יודע להתמודד לבד,

אתכם אני צריך למספר נושאים חשובים:

1) לגבי המתמודדות שציינתי - האם ידוע על בעיות אמינות אופייניות? או תקלות נפוצות במיוחד?

2) האם ישנן עוד המלצות חמות על רכבים שאולי פספסתי מהקטגוריה הנ"ל? ובמחיר דומה?

3) טיפים נוספים שכדאי לדעת על הרכבים הנ"ל?

בברכה!

יונתן.

פורסם

מבין האפשרויות שהצגת אני מכיר את הi30 ואת הסיטרואן c4.

היונדאי i30 הוא רכב טוב, הוא אמין ואם אני לא טועה הוא גם נחשב לבטיחותי (כמו רוב הרכבים של יונדאי). צריכת הדלק שלו היא גבוהה כך שבפרמטר הזה הוא לא יעמוד בציפיות שלך.

הסיטרואן בניגוד למה שאומרים בדרך כלל על רכבים אירופאים נחשב לרכב אמין, גיסי נוהג בו ומרוצה ממנו מאוד. צריכת הדלק היא אמנם לא חסכונית מאוד אבל סבירה. בתור נוסע היה לי נוח בו.

ראיתי את הרכב הזה במכירה פומבית באתר של אלבר, כרגע ההצעה שם עומדת על פחות מהתקציב שהעמדתם, שווה לך לבדוק.

פורסם

לא כלכך הבנתי איך סיטרואן C4 היא אופציה אבל פיז'ו לא באה בחשבון, בעיקר כאשר C4 היא למעשה פיז'ו 307 בתחפושת .

דווקא לדעתי 307 תהיה אופציה אפילו נוחה ומאובזרת יותר מה C4 , בכל מקרה שניהם מכוניות מצויינות ואמינות ונותנות תמורה מעולה למחיר ונוחות מצויינת , (הגיר יכול קצת להרגיז לפעמים אבל זה באמת לא כזה נורא).

ג'טה וגולף גם הם בגדול אותו רכב כאשר הג'טה מעט מרווחת יותר והם דור מתקדם יותר מה C4 וה 307 , גם כן מכוניות מצויינות בעיקר בגרסת 1.4 טורבו (שאין מצב שתיכנס לך בתקציב) אבל חלפים וביטוח עשויים להיות יקרים .

בכל מקרה אני לא מכיר את המחירון של כל הרכבים האלו אבל שנת ג'טה 09 ב 44K נשמע לי קצת חשוד כנ"ל לגבי I30 2010 במחיר הזה לדעתי תמצא רק רכבים יוצאי השכרה, תאונה או טכוני ידיים וק"מ.

אגב אתה יכול בלחץ אולי לדחוק בתקציב פיז'ו 308 שתהיה עליית מדרגה גדולה מה C4 וה 307 ובערך באותה רמה כמו הג'טה אבל במחיר זול יותר וכנראה שגם התחזוקה תהיה זולה יותר.

אני לא מבין למה פסלת את הסיוויק? לדעתי היא אחת היפניות היותר מוצלחות על הכביש אבל בתקציב שלך תאלץ ללכת די הרבה אחורה בשנים.

פורסם

הניסאן טידה נמכרת יפה מתחת למחירון.

עובדה זו יוצרת אפשרויות מעניינות מאוד בשוק המשומשות.

אם אביך מתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה יחסית הטידה יכולה להיות אופציה מאוד מעניינת.

מה שכן, היא לא מפנקת כמו הצרפתיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...