Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו סדרה 1 דור ראשון (e87)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש קומפקטית\סופרמיני איכותית ומהנה לנהיגה בתקציב של בין 75-50 אלף ש"ח.

שיקולי פרקטיות (מרווח, גודל תא מטען וכו') לא רלוונטיים אלי. אני נוסע לבד ברכב או מקסימום +1.

הרוב המוחלט של הנסיעות שלי בבינעוריני, אז מאוד חשוב לי שהרכב יהיה נוח לנהיגה ממושכת ושיהיה שקט.

לא משנה לי ידני או אוטמט.

אני די נעול על הסדרה 1, כי כל רכב אחר בסגמנט פשוט פחות טוב מהנוכחי שלי. הבמוו לפחות מציעה חווית נהיגה שונה בגלל ההנעה.

אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שהתנסו עם הרכב, האם הוא באמת מהנה לנהיגה? ההנעה האחורית באה לידי ביטוי?

מבחני דרכים ישנים די קטלו אותה בשל תמחור גבוה, חוסר פרקטיות ואיכות חומרים מאכזבת. שני הראשונים פחות משעמעותיים מבחינתי, אבל כן חשוב לי תא נוסעים מוקפד ובלי יותר מדי פלסטיקה נושרת ומקרקשת. מעניין לשמוע איך אותה "פלסטיקה קשיחה" שרדה את השנים.

איזה אופציות נוספות יכולות להתאים לי?

אני כבר תקופה בונה על MX5, אבל היא פחות רלוונטית לכרגע בגלל שיקולי חניה וביטוח.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אז ככה יש לנו במשפחה E87 .שנת 2011 . אני לא יודע אולי הדגם עבר מתיחות פנים במהלך החיים והפנים שלו שונה אבל בדגם שלנו החומרים אומנם די פשוטים אבל איכותיים ומוצקים גם ברמת גימור הכי בסיסית. ובנוסף כל מה שבה במגע עם ידיים מצופה עור. ידיות ,הגה,בלם יד. הרכב אומנם די צעיר אבל ממש לא נראה שהפלסטיקה היא מהסוג הנושר והמתקלף. לדוגמא בגולף 4 שהייתה לנו הפלסטיק החל להתקלף כבר בשנה הראשונה.

הרכב מהנה לנהיגה והתחושה בו באמת שונה מגולף ודוגמתה וזה אפילו לא כל כל בגלל ההנעה האחורית שאותה מתחילים להרגיש רק אחרי שעוברים את המגבלות האחיזה ,וכן אפשר לשחק קצת בזנב עם מנתקים את בקרת האחיזה . אבל מה שיותר חשוב ומורגש כל הזמן זה ההגה החד והמתקשר ותגובות דוושה מצוינת. המנוע הבסיס 2.0 נחמד ויש לו גם צליל לא רע אבל הוא כפי שמצופה הוא לא ממש ספורטיבי ומרגיש שהרכב יוכל הרבה יותר. עם זאת הוא מספק בהחלט לנהיגה יומימית למי שלא מוכן להסתפק ב1.6 משפחתי.

יש כאלה גם עם גיר רגיל וזה נראה לי ישדרג עוד יותר את חווית הנהיגה אבל הן מעטות מאוד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני אישית לא מת על הסדרה 1.

אם הנעה אחורית זה לא חובה והדרישה העיקרית שלך היא פאן אז אני הייתי הולך על מגאן ספורט 225 (הייתי ממליץ על הקליאו אבל היא פחות נוחה) או אלפא מיטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אז ככה יש לנו במשפחה E87 .שנת 2011 . אני לא יודע אולי הדגם עבר מתיחות פנים במהלך החיים והפנים שלו שונה אבל בדגם שלנו החומרים אומנם די פשוטים אבל איכותיים ומוצקים גם ברמת גימור הכי בסיסית. ובנוסף כל מה שבה במגע עם ידיים מצופה עור. ידיות ,הגה,בלם יד. הרכב אומנם די צעיר אבל ממש לא נראה שהפלסטיקה היא מהסוג הנושר והמתקלף. לדוגמא בגולף 4 שהייתה לנו הפלסטיק החל להתקלף כבר בשנה הראשונה.

הרכב מהנה לנהיגה והתחושה בו באמת שונה מגולף ודוגמתה וזה אפילו לא כל כל בגלל ההנעה האחורית שאותה מתחילים להרגיש רק אחרי שעוברים את המגבלות האחיזה ,וכן אפשר לשחק קצת בזנב עם מנתקים את בקרת האחיזה . אבל מה שיותר חשוב ומורגש כל הזמן זה ההגה החד והמתקשר ותגובות דוושה מצוינת. המנוע הבסיס 2.0 נחמד ויש לו גם צליל לא רע אבל הוא כפי שמצופה הוא לא ממש ספורטיבי ומרגיש שהרכב יוכל הרבה יותר. עם זאת הוא מספק בהחלט לנהיגה יומימית למי שלא מוכן להסתפק ב1.6 משפחתי.

יש כאלה גם עם גיר רגיל וזה נראה לי ישדרג עוד יותר את חווית הנהיגה אבל הן מעטות מאוד.

תודה על המידע!

היום ראיתי אחת שהיא קצת וותיקה על הכביש ונראתה ממש טוב מבפנים, אז יש לי כבר חשש אחד פחות.

טיפול קטן אצל קמור עלה לו 1000 ש"ח לפני שנה בערך :shock: .

חבל רק שהמוכר קצת בעייתי, מחר אני כנראה הולך לראות עוד אחת.

אני אישית לא מת על הסדרה 1.

אם הנעה אחורית זה לא חובה והדרישה העיקרית שלך היא פאן אז אני הייתי הולך על מגאן ספורט 225 (הייתי ממליץ על הקליאו אבל היא פחות נוחה) או אלפא מיטו.

מאיזה סיבה?

לגבי המיטו פתחתי בעבר שרשור בנושא, הייתה לי אופציה לקנות אחת שמורה ומפוצצת בתוספות מקרוב משפחה, בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהרכב פחות מתאים לי. אני מחפש רכב קצת יותר "בוגר" מבחינת התנהגות. היא מגניבה אבל לא באמת מהנה לנהיגה.

מגאן אני מחפש כבר כמה חודשים ואין כאלה. מה גם, המגאן ממש ממש מכוערת וזה מבאס לקנות רכב שנראה ככה (גם פנימית וגם חיצונית).

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...