Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. נראה לי שראשית, חשוב להדגיש שאני לא טרול, זאת התייעצות לכל דבר ועניין.

 

אבי מתגורר (בעיקר) בארה"ב, ומחפש לקנות לעצמו רכב גראנד-טורינג משומש בן שנתיים-שלוש, אך עם קילומטרז' נמוך יחסית, דרך תוכנית certified pre-owned של החברה. התקציב - אזור ה 90 - 100 אלף דולר.

 

כרגע הוא מצא שתי מזראטי גראן טוריסמו S שמוצאות חן בעיניו: ][]]&listingId=354985996&listingIndex=2&Log=0"]הראשונה, השניה. לראשונה יש חבילת carbon fiber שמאוד מייפה את הרכב, אבל ק"מ (מיילים) קצת יותר גבוהים (20,000 אל מול 12,000).

 

הוא עשה סיבוב על אחת מהן והתלהב, אמר שבניגוד לחששות שלו, הוא לא הרגיש שום מהמורה בכביש. אני מעוניין לברר לגבי מתחרות פוטנציאליות ל granturismo s, היות ואני לא ממש מבין בקטגוריה הנ"ל. בעקרון אבי מחפש רכב מהיר ונוח, לשימוש יומיומי. לחורף יש לו ג'יפ.

 

אשמח להצעות, תודה.

פורסם

ההבדל בק"מ לא משמעותי.

מתחרות פוטנציאליות הן כמובן יגואר XK או אם הוא רוצה קצת להשתגע - אסטון מרטין... הוואנטג' נמצאת אולי בטווח אבל אני ממש לא אוהב את התיבה הרובוטית שלה. DB9 היא כבר ממש חלום...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

http://www.ferrarili.com/2012-maserati-gt-s-auto--c-5646.htm

לא באמת יודע מה לייעץ, אבל מהלינק של הרכב השני, ראיתי גם פרסום על אותו הרכב אם חצי המיילים ושנתיים יותר צעיר, ועולה רק 5K יותר, ונראה לי שזו האופציה היותר משתלמת.

זה קצת קשה לתת חוות דעת וייעוץ על רכב שעולה בארץ קרוב למליון שקל, מכיוון שכמעת בטוח שאין למישהו מהפורום רכב בשווי כזה, ואני כמעט בטוח שכ-95% מהחברים בפורום לא נהגו מספיק על הרכבים מהסוג הזה (אם בכלל).

נסה אוליי להתייעץ בפורומים של חו"ל, שם הרכבים האלו קצת יותר נגישים, ואוליי תקבל שם עזרה/ייעוץ.

בהצלחה.

פורסם

ועדיין,

האם יכול לעמוד בעלויות הביטוח בשוטף,בעלויות הטיפולים והתקלות שעלולות לצוץ?

לחסוך 90K זה נחמד אבל השאלה היא מה אחרי זה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
ועדיין,

האם יכול לעמוד בעלויות הביטוח בשוטף,בעלויות הטיפולים והתקלות שעלולות לצוץ?

לחסוך 90K זה נחמד אבל השאלה היא מה אחרי זה.

הייתי חוסך את פותח השרשור מהשאלה התלהמת הזאת,

א.מדובר ברכב תחת אחריות לפחות בשנה הראשונה,

ב.לא מדובר בילד מתלהב בן 19 שראה אודי A6 במחיר צנום,מדובר באדם מבוגר שגר בארה"ב.

 

אגב ההמצלצה שלי היא דווקא ללכת על XKR חדשה פולי לודד. (100K)

Porsche 944 turbo

פורסם

בסופו של דבר, הוא חיפש משהו ייחודי שלא רואים הרבה, אז פסל על הסף את הבימריות, אאודי, מרק. "בריטיות - בעיות אמינות" - כך נפסלה יגואר, ובאסטון הוא לא מעוניין כי היא "קטנה מדי" וכי לא נראה לו משתלם להוציא 130,000 דולר כשב 90,000 הוא יכול לקנות מזראטי חדשה יחסית. בכל מקרה, הוא התחדש בזאת.

 

עכשיו רק נשאר לטוס לשם ולקבל סיבוב :-P.

 

תודה על התגובות בכ"מ.

פורסם

קודם כל שיתחדש, אבל ההתחדשות לא מונעת ממנו ביקורת: מסכים בנוגע למשהו הייחודי אבל הוא מתלונן על בעיות אמינות של בריטיות וקונה איטלקיה? ולהזכירו, אסטון היא גם בריטית, ויש כמה דגמים, לא כולם קטנים משמעותית מהמזראטי. אסטון זה גם לא עניין של משתלם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים איתך. בכל מקרה, לעיתים הוא יעשה שימוש במושבים האחוריים (אני 1.78 וישבתי בנוחות מאחורה, בתנאי שהכסא של הנוסע מוזז מעט קדימה), ואפשר להתנחם בעובדה שיש לה 3 שנות אחריות. ובסאונד שלה. :-P

פורסם

המכונית כבר נקנתה לפי דבריך, אבל למה לא להוסיף את ה-5K$ ולקנות את מה שהוצע בלינק למעלה? אותה מכונית על פניו, עם חצי מהקילומטרז (בסביבות 6000 מייל) ושנתיים חדשה יותר?

פורסם

זאת אותה הסוכנות, למעשה הוא שילם מקדמה. הוא יכול להשתמש במקדמה גם כדי לקנות רכב אחר, כרגע הוא בארץ אבל כשהוא יגיע לארה"ב הוא יבדוק גם את הרכב השני.

פורסם

אוקי, כי באמת לא נראה לי הגיוני, בהנחה ושתיהן באותה רמה מבחינה מכנית וחיצונית (אין תאונות וכו') לחסוך 5000 דולר ו"להפסיד" חצי קילומטרז' ושנתיים(!!) בשנתון

פורסם
אוקי, כי באמת לא נראה לי הגיוני, בהנחה ושתיהן באותה רמה מבחינה מכנית וחיצונית (אין תאונות וכו') לחסוך 5000 דולר ו"להפסיד" חצי קילומטרז' ושנתיים(!!) בשנתון

 

לא עברתי על הפירוט של שתי המכוניות אבל לרוב אין ארוחות חינם. או שהמצב של השנייה פחות טוב, או שהיא פחות מאובזרת. במכוניות כאלה האבזור האופציונלי יכול להגיע גם למחצית ערך הרכב הבסיסי, וזה משפיע מאוד על המחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Sronis,

אני מסכים איתך לחלוטין - אני יותר כיוונתי למקרה בו מבחינה מכנית/קוסמטית המצב זהה (אין תאונות וכו') ואם אכן האופציו הן מה שמייקרות את זו שהוא קנה, אזי אפשר לבדוק מה חסר (אם אכן זה כך) במכונית החדשה יותר ולראות אם זה בכלל רלוונטי לו

×
×
  • תוכן חדש...