Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. בעקבות החלפת בולמים, הגלגלים יצאו מאיזון (לפי ריג'קטים בבדיקה במכון) וחיפשתי מקום לבצע את האיזון. ביצעתי חיפוש בפורום : פרונט התחייה (בת"א) לא היה רלוונטי בגלל המיקום, אז הלכתי על מוסך הציר בסגולה. הצעת המחיר שלהם עמדה על 170 ש"ח לאיזון גלגלים . התקשרתי למוסך אחר, שביצעתי בו פעם כיוון פרונט (לא רחוק משם), המחיר , פחות מחצי - 80 ש"ח. ייתכן והעבודה שעושים במוסך הציר טובה מאוד (אין לי מושג, לא ביקרתי שם, הסתמכתי רק על המלצות בפורום), אך האם זה מצדיק מחיר גבוה פי 2 ומעלה ממקום אחר (אשר נמצא במרחק 10 דקות נסיעה משם)?

נ.ב.בסוף ביצעתי כיוון פרונט במוסך שכבר ביקרתי בו בעבר, זכיתי לשיחה מרתקת עם המכוון בנושא גמרא :-D וגם האיזון שב על כנו (לאחר בדיקה נוספת במכון).

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

במספר מקומות אמרו שצריך רק איזון , גם במכון פרונטים עצמו (ולהם אין סיבה לומר לי לבצע רק איזון, כי הם מרוויחים על זה פחות).

אגב, כיוון פרונט במקום בו הייתי עולה 170 ש"ח.

• ספונסר פורום
פורסם

גם לדעתי אתה מתבלבל בין איזון גלגלים לכיוון גלגלים. אין קשר בין איזון גלגלים להחלפת צירייה, אלא במקרים חריגים מאוד.

פורסם

לרוב אם אתה עושה כיוון פרונט או קונה צמיגים חדשים אז יעשו לך איזון גלגלים ללא תוספת תשלום אחרת זה צריך לעלות סביב המאה מאה עשרים ש"ח.

אני שילמתי על כיוון פרונט 120 ש"ח אבל זה היה בעת רכישת 4 מציגים חדשים.

פורסם

הכוונה הייתה ,כמובן, לכיוון גלגלים. זוהי פעולה שגרתית לאחר החלפת בולמים. הכיוון בוצע לכל 4 גלגלים ועלה 80 ש"ח.

• תוכן חדש...