Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרה או ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל את עזרתכם בנושא.

כיום אני עצמאי ומשכיר רכב קיה פורטה משלמה סיקס בעלות של 2500 ש"ח לחודש (כולל מע"מ).

אין לי התחייבות על ההשכרה, אני תמיד מחליף רכב כל 4 חודשיים לסוג אחר באותה קטגוריה.

נוסע סביב ה 15-20 קילומטר בשנה.

קיבלתי לפני שבוע ההצעה משלמה סיקס לליסינג חצי מלא לרכב מסוג מאזדה CX-5.

מה זה אומר?

שלמה סיקס נותנים: ביטוח מלא, החלפת צמיגים מגבים וכ'ו, 2 טיפולים חינם, כמובן אחריות יצרן.

אני לעומת זאת אחראי על: טסט, אגרות שנתיות, טיפול שלישי.

עלויות:

כל חודש תשלום חודשי של 2840 ש"ח (כולל מע"מ) למשך 36 חודשיים, אין קנס יציאה במידה ואני רוצה להחזיר את הרכב .

עלויות חד פעמיות,

שנה ראשונה:

עלות ראשונה חד פעמית (שאינה חוזרת) 8900 ש"ח.

אגרה ראשונה של 1550 ש"ח

שנה שנייה ושלישית:

2500 אגרה + טסט * 2 = 5000

וטיפול שלישי שאינני יודע מה עלותו.

אשמח לשמוע את דעתכם על ההצעה, האם האתר מכירים הצעות יותר אטרקטיביות ?

פורסם

מציע לשנות חשיבה ופאזה,להחליט להיסגר על רכב שאתה מעוניין בו (כמובן מהקטגוריה המועדפת עליך) ואז כבר לרכוש בתנאי ליסינג פרטי מחברה כמו אופרייט ליס שלמשל מציעים מסלול, שבו תשלם 30-40% מהרכב כמקדמה,תשלומים חודשיים נמוכים בהרבה ממה שאתה משלם היום ודומים יותר למשכנתא ובסיום העסקה תוכל לרכוש את הרכב לאחר 32 חודשים או לשדרג לחדש.

הרי אתה משלם לפי הצעת שלמה סיקסט מעל 100K והרכב לא נשאר שלך- זהכ לדעתי אבסורד כלכלי אבל כנראה לך יש חישוב אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...