Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב לצעירים בסביבות 20K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

 

אשמח לקבל ייעוץ לרכישת רכב לצעירים בעלות של 20k-22k.

הסתכלתי על מודעות ביד 2 וראיתי שיש כמה דגמים שנראים מתאימים, אבל קצת קשה לי להחליט אם כדאי להתמקד בשנתון גבוה (2006-2008) או קילומטרז' יחסית נמוך לתקציב שלי (140 ומטה), כי שילוב של שניהם מקפיץ את המחיר.

 

אני מתכנן על להשתמש ברכב במשך שנתיים בערך, ככה שלדעתי עדיף משהו שהוא יותר אמין מאשר חסכוני בדלק (כמובן שאם יש רכב שעונה על שניהם זה מעולה). אני מעדיף לשלם קצת יותר כל חודש על דלק מאשר להשקיע בטיפולים (מזכיר שהתקופה של השימוש תהיה בערך שנתיים)

 

שמתי עין בעיקר על פיג'ו 206, אבל אני פתוח גם לדברים אחרים. עדיפות לרכבים קטנים המתאימים לזוג.

לא קריטי אם זה ידני או אוטומט.

 

תודה רבה!

פורסם

אם אין בעיה עם ידני אז עדיף,ה206 מבחינת מנוע נחשבת לטובה,הרכב נוח,חשוב להקפיד שלרכב יש נוזל קירור ולא מים.

יש גם את הגטס,פחות נוחה,אבל יותר אמינה,חפשו רמות איבזור GLS/GLI החל משנת 2006 עם מנוע 1.4 ולא 1.35.

פונטו ספייס מאוד חסכונית,גם לא יקרה לאחזקה,גם פה חשוב לבדוק שיש נוזל קירור ולא מים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה (מאוד!) הסתכלתי על 2 הרכבים שהצעת ושניהם נראים מתאימים.

 

ומה לגבי הבחירה בין שנתון גבוה לקילומטרז' שהוא לא בשמיים?

כי ראיתי הרבה רכבים עם קילומטרז' קרוב ל-200,000 משנתון 2007-2008, או שעדיף משהו קצת ישן יותר עם קילומטרז 140,000 ואפילו נמוך יותר.

 

ואם כבר, אז מה לגבי מכוניות שהיו בעבר בליסינג ונמכרו לבנאדם פרטית? (ככה שנמכרות כיד שלישית) כי יש די הרבה כאלו...

פורסם

רכבים ממודל 2008 עם 200K הייתי נמנע.

לגב רכבים שהיו בעבר בליסינג/השכרה,זה כבר לא רלוונטי כי הרכבים לא חדשים,והרבה תלוי איך הם טופלו ביד הנוכחית,מה גם שבמחיר של 20K הורדה על רכב שהיה בעבר בליסינג תהיה נמוכה יותר מאשר רכב שעולה 70-80K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...