Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ההרשמה לסמסטר א' הולכת וקרבה, ומכיוון שזו גם שנה א' עבורי אין לי מושג מה לעשות לגבי ההרשמה. בדקתי במערכת התנסות, בזיגי ובדרגו לגבי המרצים (אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב).

אם למישהו יש המלצות לגבי מרצים אני אשמח.

אבל השאלה היא מאיפה עדיף לי להירשם - מהבית או לנסוע לאוניברסיטה ? חייב אקספלורר שהוא לא 10 אני צודק ? מהיכן בדיוק נרשמים באתר ? אם האתר קרס (וזה מה שיקרה) הלכו כל המקומות ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אתה לא צריך לנסוע במיוחד לאוניברסיטה, אפשר להירשם מהבית. מהאוניברסיטה זה יעבוד קצת יותר מהר, במיוחד בדקות הראשונות של פתיחת הרישום, אבל זה יעבוד גם מהבית.

הבנתי שהשנה פתחו אתר חדש לרישום לקורסים, אולי השנה הוא יעבוד טוב..

בכל מקרה אני מציע לך להכין מראש את מספרי הקורסים שאתה צריך להירשם אליהם כתובים על דף. את הרשימה תסדר לפי סדר העדיפויות לרישום. למשל, להירשם למרצים הממש מבוקשים לפני קורסים שיש להם רק מרצה אחד. או להירשם קודם לקורסים עמוסים לפני שנרשמים לאיזה קורס בהכרת הספרייה שאין לו הגבלת מקומות מעשית.

בגלל שאתה שנה א' כדאי שתדע - אין דבר כזה שלא יהיה לך מקום בקורס חובה. אין דבר כזה, לא קיים. אם נגמרו המקומות שלח מייל לרכזת הסטודנטים של המחלקה שלך והיא תרשום אותך ידנית או שתפתח מקומות נוספים. יכול להיות שתצטרך להירשם אצל מרצה "פחות טוב", אבל זה לא כל כך משנה. מהר מאוד תגלה שגם ככה כולם הולכים ל"מרצה הטוב", גם אם הם רשומים למרצה אחר.

ואל תשכח - תמיד יש תקופת שינויים!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המלצות לגבי מרצים?

מה אתה לומד?

יעזור לך אם אני ימליץ על מרצים לכלכלה שלא ידוע אם תלמד את זה בכלל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חדו"א 1 למדעי המחשב והנדסת תוכנה

אלגברה 1

מבוא למדעי המחשב

מבוא לתורת המשחקים והלוגיקה

הכרת הסיפרייה

באיזה דפדפן צריך להשתמש ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אתה יכול להרשם לקורסים תחת כמעט כל דפדפן.

אתה נכנס לאתר הזה www.bgu.ac.il

הולך ללשונית ל"סטודנטים", הולך ל"רישום לקורסים - אתר ההרשמה", בפעם הראשונה תצטרך להזין קוד שמופיע לך על הקבלה לתשלום המקדמה לשכר הלימוד.

אם אתה רוצה לדעת את שם הקורסים, אתה הולך ל"קובץ קורסים".

אם אתה רוצה לדעת מה הקורסים אותם אתה חייב לעבור תכנס לכאן:

http://in.bgu.ac.il/welcome/Pages/degree_1/all_degree_1.aspx

תבחר את הפקולטה שלך ותכנס לסילבוסים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...