Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לדעתכם: אני לקראת טיפול ביונדאי לנטרה ואני שוקל להחליף את נוזל הקירור, הנוזל הקיים הוא פרסטון נקי לא מהול ונמצא ברכב מסוף אפריל האחרון.

לאחרונה נתקלתי בהוראה שמחייבת להשתמש בנוזל קירור מקורי.

מה אתם אומרים - להחליף או שהכל טוב?

בפועל מערכת הקירור עובדת מצויין, טפו טפו טפו, לא מתחמם עם מזגן ביום חמסין ואני לא צריך למלא אף פעם.

תודה לעונים.

פורסם

אני מרגיש כמו תוכי בימים האחרונים.

כן, בהחלט רצוי להשתמש בנוזל המקורי. יצרן הרכב יודע מה הכי טוב בשביל מערכות הרכב וסביר להניח ששימוש בנוזל המקורי + החלפות בתדירות אותה קבע היצרן ישמרו על מערכת הקירור בצורה הטובה ביותר. אם קיימת הנחייה מפורשת על שימוש בנוזל מקורי בלבד אני בכלל לא מבין איפה השאלה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מוצא מקום לקנות מקורי פרט ליונדאי שופ שהאתר שלהם כרגע אינו עובד.

http://www.alonhalafim.co.il/products/546089/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%99%26%23044%3B-4-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-Valvoline

הנוזל הזה יכול להתאים?

פורסם

אני מאמין שכן.

חכה למחר, תרים טלפון ליונדאי שופ, תראה מה המחיר (ושים לב, למיטב ידיעתי מדובר בנוזל שצריך לדלל) ותחליט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני דיברתי עם יונדאי שופ הבחור אמר שאין להם כרגע נוזל קירור ויקח כחודש עד שיהיה.

הוא אמר לי שיש ברשותו נוזל של DREX או משהו דומה במקום.

אני אמרתי שיש ברכב נוזל של פרסטון, תשובתו הייתה שאין לי מה לדאוג ושאין צורך להחליף.

פורסם

האמת שכבר תקופה ארוכה שלא נכנסתי לאתר או כתבתי בו אך למען הדורות הבאים הורדתי את האבק מסיסמת המשתמש ובניסיון השלישי הצלחתי 8)

לענייננו אנו, כבעל ניסיון בהחזקת שני רכבי יונדאי וטיפולם השוטף במוסכי רשת היבואן, נוזל הקירור שממולא ברכבי יונדאי על פי הוראות יצרן הוא: (תחזיקו חזק) פרסטון -בקבוק צהוב- נוזל ירוק 50/50 מוכן לשימוש. הסיבה: עומד בתקנים הדרושים, חוסך זמן בעבודה וחוסך טעויות אנוש בחישוב יחס התמהיל. בקיצור כולם מרוויחים, החלפה של נוזל כזה על פי יונדאי - "פעם בשנתיים".

פורסם

לענייננו אנו, כבעל ניסיון בהחזקת שני רכבי יונדאי וטיפולם השוטף במוסכי רשת היבואן, נוזל הקירור שממולא ברכבי יונדאי על פי הוראות יצרן הוא: (תחזיקו חזק) פרסטון -בקבוק צהוב- נוזל ירוק 50/50 מוכן לשימוש. הסיבה: עומד בתקנים הדרושים, חוסך זמן בעבודה וחוסך טעויות אנוש בחישוב יחס התמהיל. בקיצור כולם מרוויחים, החלפה של נוזל כזה על פי יונדאי - "פעם בשנתיים".

תרשה לי לפקפק באמינות מידע זה :roll:

אני רוצה לראות TSB של היצרן (ולא היבואן!) בו הוא מאשר שחור על גבי לבן שימוש בנוזל הזה.

איתמר

• תוכן חדש...