Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 206 אוטומטי, שנת 2002. כבר למעלה משנה עושה בעיות, כנראה עם הגיר. עבר החלפה לגיר משופץ לפני כ5 שנים. בשנה האחרונה, יש תחושה בנסיעה שהמהלכים לא עוברים תקין, פתאום עולים טורים, פתאום נראה שלא סוחב (בעיקר בעליות...). כשמתחמם, בעיקר אחרי עליות ממושכות ונסיעה עם עצירות תכופות, מגיע למצב שבתחילת נסיעה, כאילו לא מגיב, ואחרי שנייה יש הרגשה של מכה ואז מתחיל לנסוע.

במוסך אמרו שזה בעייה בגיר, כנראה צריך להחליף גיר, יכול להיות שאפשר יהיה להסתפק בהחלפת סולונואידים בגיר.

מה דעתכם? האם יכול להיות משהו אחר? אני מעוניין למכור את האוטו בקרוב, ומן הסתם לא רוצה להשקיע יותר מדי...

האם מישהו מכיר מוסך מומלץ לגיר באיזור חיפה?

פורסם

מכון גירים מעולה אך לא זול הוא גירומטיק-שנמצא מול מגרש המכוניות של רכב MT MOTORS.

ברחוב המוסכים (הכוונה: מקניון סינמול לב המפרץ נוסעים כביכול לכיוון הקריות ובפנייה הראשונה שאפשר (לא בתוך כביש השירות,אלא מהכביש הראשי,פונים ימינה,רואים בצד ימין פנצ'רייה,מגרש מכוניות ובניין בצבע צהוב-כתום סטייל אפרסק עם כיתוב ענק גירומטיק)?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעיה לא נשמעת כמו סולנואידים.

כדאי לחבר מחשב ולקרוא תקלות ופרמטרים, ועדיף שזה יהיה במוסך לגירים אוטומטים או מישהו שבקיא בגיר הספציפי.

לשלוף מהמותן "החלפת סולנואידים" זה הכי קל...

• תוכן חדש...