Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית הנעה פיגו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי 206xt שנת 2001.

לפעמים האוטו מסרב להניע, לפעמים הוא קר ולפעמים חם, ועד שאני לא מנתק פלוס במצבר ומחבר מחדש האוטו לא מניע.

לאחר הניתוק והחיבור של הפלוס במצבר האוטו מניע בלי בעיה.

בהתחלה חשבנו שזה בגלל הקודן שעשה קצת בעיות, אז ניתקנו אותו וזה לא עזר.

מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

פורסם

ניסית להניע תוך כדי שאתה לוחץ קצת על הגז?

אם מניע עם גז וכשאתה עוזב המנוע מתכבה בסבירות גבוהה שהבעיה במנוע צעדים.

אבל תחילה עדיף לחבר סורק תקלות.

פורסם

במקרה זה קרה פעם בדיוק כשהייתי במוסך, ניסינו לחבר כל מיני סורקים ומחשבים אבל אף אחד לא הצליח לקבל תגובה מהמחשב של הרכב.

לאחר ניתוק הפלוס וחיבורו מחדש למחשבים לא הייתה בעיה להתחבר לרכב אבל לא נמצאה שום תקלה בשום בדיקה שעשינו.

מה זה יכול להיות?

פורסם

חבל על המאמץ לחבר סורק אוניברסאלי, לרכב הזה רק סורק מקורי יש קודי תקלות שסורק אניברסאלי לא יודע לקרוא ולכן הוא לא מציג אותם וזה ברוב רכבי פיג'ו רנו וסיטרואן, לשם כך יש סורק ייעודי שמתאים ספציפית לרכבים אלו או מקורי בחברה.

פורסם
חבל על המאמץ לחבר סורק אוניברסאלי, לרכב הזה רק סורק מקורי יש קודי תקלות שסורק אניברסאלי לא יודע לקרוא ולכן הוא לא מציג אותם וזה ברוב רכבי פיג'ו רנו וסיטרואן, לשם כך יש סורק ייעודי שמתאים ספציפית לרכבים אלו או מקורי בחברה.

זה לא נגד כל הפואנטה של OBD2?

סורק אמור לדעת להראות לך את הקוד, אבל לא לזהות אותו אם זה ספציפי ליצרן, אלא אם כן זה אצל הסורק בנתונים, כמו סורק יעודי.

פורסם

ממה שאני מבין קיים סטרטר אך הרכב לא מניע. אם כך הדבר מה שצריך לבדוק תחילה בזמן סיבוב הסטרטר אם בכלל מגיע ניצוץ לצילינדרים כי אם לא זה יכול לתת כיוון כמו חיישן הצתה וכדומה.

• תוכן חדש...