Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון יד עד 30K

<<TIBURON>>
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר אילוצים:

לא רולקס - המוני מידי וממוסחר

לא וולגרי

שרק מי שמבין בשעונים יזהה את השעון על היד

קלאסי ואלגנטי

שישדר יוקרה

רק יד ראשונה מחנות - יד שניה לא אופציה כרגע

תודה על העזרה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פטק פיליפ-לא הרבה מכירים ושעונים מאוד יפים(הייתי במוזיאון בשוויץ).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קסיו דיגיטלי שחור (אם אתה רוצה להשקיע, אז יש גם דגם עם מחשבון). בעודף תוכל לקנות עוד יונדאי כמו שיש לך בסמלון.

אף פעם לא הבנתי את האנשים שקונים את הדברים האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat Bastard, יש כאלה שמשקיעים גם סכומים כאלו על עטים ועל עוד כל מיני דברים שישמעו לך הזויים.

אני אומר - אם אתה יכול להרשות לעצמך אז למה לא

לגבי שעון, אני גם ממליץ על שעוני IWC.

לחבר של אבא שלי שגם אוהב שעונים יקרים יש אחד כזה שמאוד אהבתי (יותר מרולקס וברייטלינג אחרים למשל שיש לו)

לדעתי השעון הזה מאוד יפה: http://www.cheapwatch.info/images/20790/DSC_0958.JPG

יש בו יופי בפשטות שלו, בלי יותר מדי קישוטים וצבעים

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
פטק פיליפ-לא הרבה מכירים ושעונים מאוד יפים(הייתי במוזיאון בשוויץ).

+1

רק שהסכום עלול לא להספיק ..... מאוד מאוד יקרים.

פורסם
קסיו דיגיטלי שחור (אם אתה רוצה להשקיע, אז יש גם דגם עם מחשבון). בעודף תוכל לקנות עוד יונדאי כמו שיש לך בסמלון.

אף פעם לא הבנתי את האנשים שקונים את הדברים האלה.

סלח לי חבר יקר, אבל אף פעם לא הבנתי את האנשים שחושבים כך. :lol:

הבחור מבקש המלצה לשעון - לא ייעוץ פיננסי כיצד להשתמש בכספו. אם בא לו לקנות שעון או בולים או חרקים ב100K ולנהוג על אונו 86, או לנהוג על Z370 חדשה ולגור בדירת מחסן בת חדר - זה עניינו.

בתחביב כמו בתחביב, אין רציונל ובטח ובטח אין אפשרות להסביר למי שמחוץ לתחביב את עומק השריטה.

על התחביב למערכות ברכב הוצאתי אולי 40K או 50K. מי שלא בקטע חושב שאני חמור.

על התחביב לאופני שטח הוצאתי רק בחודשים האחרונים קרוב ל20K, משקיע בזה שעות כמו למשל ששלשום-ואתמול-והיום יצאתי ב05:30 בבוקר לרכוב בשטח, ושוב מי שלא בקטע חושב שאני חמור.

פורסם
סלח לי חבר יקר, אבל אף פעם לא הבנתי את האנשים שחושבים כך. :lol:

הבחור מבקש המלצה לשעון - לא ייעוץ פיננסי כיצד להשתמש בכספו. אם בא לו לקנות שעון או בולים או חרקים ב100K ולנהוג על אונו 86, או לנהוג על Z370 חדשה ולגור בדירת מחסן בת חדר - זה עניינו.

בתחביב כמו בתחביב, אין רציונל ובטח ובטח אין אפשרות להסביר למי שמחוץ לתחביב את עומק השריטה.

על התחביב למערכות ברכב הוצאתי אולי 40K או 50K. מי שלא בקטע חושב שאני חמור.

על התחביב לאופני שטח הוצאתי רק בחודשים האחרונים קרוב ל20K, משקיע בזה שעות כמו למשל ששלשום-ואתמול-והיום יצאתי ב05:30 בבוקר לרכוב בשטח, ושוב מי שלא בקטע חושב שאני חמור.

צודק :shock:

מדעתי הלא מקצועית, השעונים של IWC באמת מדהימים. אאל"ט כאשר מביאים מחו"ל המחיר יותר זול, אינני מבין אבל ברר זאת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נראה לי שאין שעון פאטק פיליפ במחיר כזה,

אתה יכול לנסות שעון אומגה, יש להם סדרה של שעונים עדינים (תשאל את בגירה...)

כמו כן, אפשר לבדוק אם יש קרטייה במחיר הזה, יש בוהם מרשה- אם אני מאיית נכון, ובעצם השמיים הם הגבול

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

קשה לי להאמין שתמצא פטק פיליפ יד 1 במחיר של 30 K , אם כן זכית!

ישנם כמה אפשרויות שונות:

1) שופארד (chopard), שעונים ברמה מאוד גבוהה ולא מוכר מידי כך שרק אנשים שבאמת מבינים דבר או שניים בשעונים ישימו לב.

2) אני לא בטוח שאתה מכיר, arnold and son , אני לא בטוח אם יש במחיר 30 K אבל אולי אפשר להשיג משהו, יש להם ליין של שעונים עדינים מדהימים ( לדעתי ) ברמה מאוד גבוהה.

3) אולי תוכל למצוא איזה ברייטלינג עדין ( למרות שאני פחות אוהב ) או אומגה אלגנטי בסגנון הזה : http://www.jomashop.com/omega-watch-23113422102002.html

4) lange & sohne, יש להם שעונים אלגנטיים ברמות מאוד מאוד גבוהות, מה שכן אני לא בטוח שתוכל למצוא ב30K

מה שאני מציע: במחירים נמוכים יותר מ30 K אתה יכול למצוא שעונים של לואיס אררד (louis erard ), אומנם הם לא ברמות של שופארד וכו' אבל הם מדהימים, מאוד מאוד אלגנטים ועדינים.

• תוכן חדש...