Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון יד עד 30K

<<TIBURON>>
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שקצת התפזרתם... זה כמו שבן אדם בפורום ייעוץ ברכישת רכב מבקש רכב ב50K, ואתם ממליצים לו על פרארי 458 שבכלל לא בתקציב שלו (ע"ע הממליצים על AP, לנגה זון, פרנק מולר) או לחילופין ממליצים לו על סקודה פייבוריט (טאג, השופארד הנ"ל עם מנגנון ETA אבל מחיר לא פרופורציונלי, ראדו קרמיקה וכ"ו).

הזניט שבחרת הוא שעון מעולה, נראה טוב, מנגנון שלהם בייצור עצמי, נכנס בתקציב ובהחלט ברמה גבוהה (לא ברמה של פאטק, וושרון וכ"ו, אבל גם לא ברמה של ראדו, טאג, אומגה, ברייטלינג, אלא מעליהם).

בכל מקרה קיבלת כאן מגוון דגמים של שעונים, כפי שכבר המליצו לך, לך לחנויות ופיזית מדוד את השעונים שנראים לך, אח"כ כשתיסגר על דגמים יותר ספציפיים - תבדוק לגבי הזמנה מחו"ל.

ROOONEEYY

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מבין את הסלידה מרולקס אבל ממליץ מאוד לבדוק את הmilgauss, אני עונד אחד, הוא קלאסי ומקבל מחמאות בעיקר ממביני עניין.

haters will hate

• תוכן חדש...