Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון יד עד 30K

<<TIBURON>>
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש ברייטלינג,יש אומגה ועוד,

דעתי גש לחנות שעונים ושיראו לך שעונים,

אנשים יכולים להציע לך שעונים מפה עד לשם,עדיף שתראה בעין ותמדוד.

יש חנות שאני יכול להמליץ לך עליה,"כל טיים" בירמיהו 6 תל אביב,

ישנו שם בחור בשם רוני,גש אליו ואני מבטיח לך שתמצא את מה שאתה מחפש.

Vw Polo GTI

פורסם

זניט:

http://www.zenith-watches.com/en_en/collections/heritage.html?facette_32_hommes=1

http://www.zenith-watches.com/en_en/collections/captain.html?facette_32_hommes=1

גלאשוטה:

http://www.glashuette-original.com/collection/the-4-pillars/quintessentials/models/

ע"פ המחירים בחו"ל אמורים להיכנס בתקציב שלך. עונים על כל הקריטריונים שלך: לא המוניים וממוסחרים, מעטים מכירים את החברות הנ"ל ובהחלט "למבינים".

ROOONEEYY

פורסם
קסיו דיגיטלי שחור (אם אתה רוצה להשקיע, אז יש גם דגם עם מחשבון). בעודף תוכל לקנות עוד יונדאי כמו שיש לך בסמלון.

אף פעם לא הבנתי את האנשים שקונים את הדברים האלה.

הסר דאגה מליבך, היונדאי זה הרכב הראשון שהיה לי בגיל 17 (לפני 12 שנה) ועדיין אני שומר לו פינה חמה בלב - זו הסיבה שהסמל נשאר.

לגבי זה שלא הבנתה - לפעמים יש צורך להתנייד אם שעון כזה מעבר לרצונות (כל עוד יש יכולת).

זו הסיבה שאני גם לא מעוניין במותג מוכר שכל בן אדם שני ברחוב יזהה את שווי השעון, אלא רק כאלו שבאמת מבינים בשעונים.

אגב, גם להשקיע בזה בתור תחביב זו לא סיבה רעה.

בכל אופן, ביקשתי פה המלצה על שעון לא עצה כלכלית, ואם בכל זאת מתחשק לך לדאוג לי ולייעץ לי כלכלית, זה היה נשמע יותר טוב אם הייתה עושה את זה בצורה אלגנטית ולא בתור עקיצה\עלבון לגבי סוג הרכב שנראה לך שאני נוהג בו היום.

ולנושא השירשור

הייתי מעוניין לקבל הצעות לגבי מותגי שעונים פחות מוכרים, אגב, שכחתי לציין הקנייה לא חייבת להיתבצע בארץ.

הייתי שמח לקנות פטק-פיליפ, אבל ב30K שקל, זה לא יעבוד, אולי אם זה יעבור לדולר.

ראיתי את השעון הזה:

ZENITH

Captain Winsor Annual Calendar

מישהו מכיר?

אגב זה הסגנון פחות או יותר.

disque-de-quantieme-annuel.jpg

פורסם

מאחר ואני מתחבט בשאלת רכישת שעון יוקרתי זה מספר חודשים, ומאחר ואני דווקא ננעלתי על רולקס, להלן מספק תובנות כלליות יותר מעבר להמלצה על מותג ספציפי, שאולי יוכלו לסייע:

1. בארץ, ניתן, עם מיקוח והשוואות מחירים, לזכות בהנחות מכובדות כאשר גובה ההנחה הוא בד"כ נגזרת של המותג, יש גמישים יותר ויש גמישים פחות (יש שבכלל לא) במידה ואתה רציני יש אפשרות להנחה של עשרות אחוזים במחיר הרכישה.

2. בדיוטי פרי ובארצות הברית המחירים הם הזולים ביותר לשעוני היוקרה כאשר הדיוטי פרי חוסך את הסיכון של תשלום מיסים עם הכנסת השעון לארץ (סיכון נמוך אבל קיים).

3. אין כמו מדידה בחנות - עצות ודעות לכאן ולכאן תקבל מפה ועד לפלנד, אבל בתקציב הזה, מציע כפי שהציעו לפני, לך תמדוד תשאל ותתעניין, ותגלה שיש שעונים שנראים מעולה בתמונות אבל על היד יראו שונים לחלוטין וכמובן להיפך.

4. יש פורום מעולה לשעונים בשם זירת השעונים קרא בו ותשאל שאלות אנשים שם מבינים בשעונים.

5. ישנם מותגים ודגמים סחירים יותר וישנם פחות, ואני די בטוח שאחרי שנתיים שלוש לא תרצה לדעת שהשעון שרכשת שווה מעט מאוד לעומת שעונים אחרים, ולכן, בכל זאת הייתי ממליץ לבדוק אפשרות של רכישת שעון יד שנייה בחנות מסודרת, שם תקבל שעון ברמה גבוהה ביותר עם אחריות לאחר ירידת ערך.

בהצלחה!

פורסם

לפטק פיליק 30K זה בטוח לא מספיק, גם אם תלך עם אחד כזה הרוב יחשבו שזאת רפליקה

תבדוק longiness, TAG, Zenith וכמובן Omega

פורסם

כשאתה אומר שאתה רוצה שעון שרק מי שמבין יזהה, זה קצת סובייקטיבי... זניט זה מותג ותיק שמוכר הרבה, בעיני הוא ידוע ומפורסם. עם זאת, ברור שיש הרבה אנשים שמבחינתם שעון יקר זה רק רולקס (או ברייטלינג, או אומגה, כל אחד ומה שהוא קיבל לבר מצווה) כך שהכל יחסי. זה גם תלוי מי האנשים שאתה הולך לפגוש.

בכל מקרה זניט זה כאמור מותג טוב ויצרן טוב, והשעון שציינת פה בהחלט יפה.

יש עוד כמה יצרנים שיכולים לעניין אותך - יכול להיות דגמים בסיסיים של יצרני יוקרה כמו Glashutte Original, JLC, וכו'. לא בטוח לגבי המחירים, בארץ תצטרך הנחות יפות, בחו"ל אפשר להשיג דגמים כאלה בתקציב שלך.

לחלופין, דגמים טובים של יצרני affordable luxury, למשל זו קולקציה טובה ואיכותית של באום מרסייה http://www.watches-of-switzerland.co.uk/brands/baume-and-mercier-watches/capeland. עוד קולקציה עם פריטים יפים שיעשו רושם אם הקולגות שלך הם בסגנון טייסים במיל' זה של אנד רוס http://www.watches-of-switzerland.co.uk/brands/bell-and-ross-watches/vintage

אפשר גם לחפש דגמים שרק באמת מי שמבין יזהה, ולפעמים במותגים כאלה פחות מוכרים תקבל הרבה יותר איכות לשקל וגם יותר אקסקלוסיביות, אבל יכול להיות גם שזה יהיה יותר מדי והקולגות לא יזהו את השעון... אז לשיטתך זה יהיה פספוס.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

השעונים הכי יפים ומרשימים שיש לדעתי היום זה של:

ullys nardin

עונה בדיוק לכל הדרישות שלך ורק מי שבאמת מבין מכיר את החברה ואת היוקרה של ענידת שעון שלהם וגם אז אחרי שמבינים אין בזה את ההמוניות של ענידת רולקס\ברייטלינג למיניהם.

תריץ חיפוש בגוגל תמונות ותתרשם מהשעונים היפים בעולם

אגב, אם אני לא טועה יש להם שיווק בלעדי של איזה חנות בכיכר המדינה או של פדני (לא בעיה באמת לברר)

פורסם

רוצה משהו שיזהו בקלות? קח Panerai. יש להם צורה שקשה לפספס, בלי להיות צעקניים.

אני מאוד מאוד אוהב את השעונים של IWC, עיצובים תכליתיים ואלגנטיים. זה מה שהייתי קונה אישית אם הייתי מחפש שעון במחירים האלו.

יש גם Audemars Piguet, מפורסמים בזכות הRoyal Oak (סקרן אותי לדעת כמה עולים - מעל התקציב שלך, מסתבר. מתחיל ב13K דולר).

קח בחשבון שהמחירים שתקבל הם מחירי פתיחה ויש המון מה להוריד (לפחות ככה זה אצל TAG, מניח שגם אצל אחרים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם אתה אדם מבוגר יחסית (50+) אני אומר שיתאים מאוד A. Lange & Söhne, או Frank muller,

שתי חברות מאוד מיוחדות שעונות במיוחד לתיאור שביקשת.

אלו שעונים מאוד יקרים אבל כמו שאנשים אמרו אם תתאמץ קצת ותחפש,יש הרבה הנחות.

אבל אם זה לא הטעם שלך או שאתה צעיר,אני הייתי הולך על TAG huer Monaco,כי אנחנו בפורום של מכוניות גם חח :lol:

פורסם

הסר דאגה מליבך, היונדאי זה הרכב הראשון שהיה לי בגיל 17 (לפני 12 שנה) ועדיין אני שומר לו פינה חמה בלב - זו הסיבה שהסמל נשאר.

לגבי זה שלא הבנתה - לפעמים יש צורך להתנייד אם שעון כזה מעבר לרצונות (כל עוד יש יכולת).

זו הסיבה שאני גם לא מעוניין במותג מוכר שכל בן אדם שני ברחוב יזהה את שווי השעון, אלא רק כאלו שבאמת מבינים בשעונים.

אגב, גם להשקיע בזה בתור תחביב זו לא סיבה רעה.

בכל אופן, ביקשתי פה המלצה על שעון לא עצה כלכלית, ואם בכל זאת מתחשק לך לדאוג לי ולייעץ לי כלכלית, זה היה נשמע יותר טוב אם הייתה עושה את זה בצורה אלגנטית ולא בתור עקיצה\עלבון לגבי סוג הרכב שנראה לך שאני נוהג בו היום.

ולנושא השירשור

הייתי מעוניין לקבל הצעות לגבי מותגי שעונים פחות מוכרים, אגב, שכחתי לציין הקנייה לא חייבת להיתבצע בארץ.

הייתי שמח לקנות פטק-פיליפ, אבל ב30K שקל, זה לא יעבוד, אולי אם זה יעבור לדולר.

ראיתי את השעון הזה:

ZENITH

Captain Winsor Annual Calendar

מישהו מכיר?

אגב זה הסגנון פחות או יותר.

יש לך טעם טוב

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אם חפצה נפשך בשעון טוב, פשוט ואלגנטי שרק אנשים שמבינים יזהו, אני אמליץ על שעון כמו שלי :

R30934712.jpg

גם המחיר צנוע יחסית לתקציב שהצעת, רק 10K.

השעון פשוט, אלגנטי ויפה. לא יצא לי להתקל בהרבה שעונים בטווח מחירים שפוי שמתעלים עליו במראה.

הDownside היחיד הוא שלפחות כשאני רכשתי כזה, היה צורך להזמין כזה מחו"ל היות ולא היו בארץ. היה לו ממש קשה להשיג את השעון. מצד שני, זה שעון יחסית נדיר שזה דבר טוב.

אגב, יצא לי להתקל בלא מעט זיופים של הקולקציה הנ"ל באינטרנט, ממליץ להיזהר.

• תוכן חדש...