Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס 2004 , יד שניה , 144000 ק"מ , יד ראשונה מליסינג .

הציעול לי באוטו סנטר שברולט קרוז 2010 עם 55000 ק"מ.

לתת את הרכב שלי ולהוסיף 43500 ש"ח.

האם כדאי לי ?

תודה

פורסם

מה המחירון של הרכב שלך? (ככה יוכלו לומר לך אם שווה או לא)

בסה''כ אוטוסנטר די הוגנים,עשיתי אצלם טרייד אין ונשארתי מרוצה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני חושב שהשברולט קרוז עולה סביבות ה50 אלף יד שנייה בת 3.

תעשה לבד את החישוב,האם הרכב שלך שווה 8 אלף או יותר(אני חושב שיותר).

תמכור לבד או תמכור לאיזה טרייד אין ותבוא להתמקח איתם עם מזומן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כמו שנאמר, כבר הקרוז לא עולה יותר מ55, לכן הציעו לך טרייד אין ביזיוני.

מינסיון למרות הנוחות בהחלפת מפתח במפתח, תמכור את הרכב לבד, גם תקבל עליו הרבה יותר בשוק הפרטי וגם תוכל להתמקח על הנחה גבוהה יותר.

הצעה אל תיקח את הקרוז, מנוע בינוני ובזבזן, תיבת הילוכים גרועה, ב 2 קרוזים שאני מכיר/ הכרתי באופן אישי היו תקלות: נורות ABS+ESP נדלקו סתם כך, גיר דפק, נורת check engine נדלקה (מזל שזה היה רכב חלופי). ברכב של חמי (רכב חדש מהסוכנות) הייתה נזילת מים באזור הרגליים של הנוסע, חירטטו אותם לגבי הצריכה הגרועה/ יציאה איטית מהמקום (נכון שהם היו צריכים לבדוק מראש/ להתייעץ, עדיין...)

כן הייתי ממליץ על אוטוסנטר

פורסם

הגיר לא דפוק אבל המנוע לפני המתיחה שתיין.

הוחלפה באקספלורר וההבדל לא כזה גדול.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

המחירון של הקרוז באיזור ה-70K ואכן היא נמכרת בפועל בחברות הליסינג (ללא טרייד אין) במחירים של 50-55K (שבוע שעבר מישהי שאני מכיר ביצעה עסקה כזו ורכשה מאלבר).

אוטו סנטר אמינים,הכל טוב ויפה אבל,אתה מקבל 10-12K בערך על הרכב שלך וקונה עגלה עם סוס,לא פחות.

הרכב כל כך עצלן,שתיין,כבד.הבחורה שקנתה אותו מצטערת על כל רגע,הרכב לטעמה לא סוחב וכן היא בחורה... :wink:8)

אין דברים יותר מידי טובים לומר על הרכב הזה כי הוא מזכיר את דגמי הדייהולט מאשר שברולט אורגינל.

הייתי ממליץ לרדת מהקרוז ולבחור רכב אחר.ספר מה התקציב שלך ותקבל הצעות חלופיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפוקוס 2004 לא שווה הרבה אבל עם תבדוק יש מספיק קרוזים שנת 2010 במחיר של 50ל וגם פחות וכל זה לפני מיקוח כך שהמחיר שנותנים לך להוסיף הוא בערך מחיר הרכב.

זה שהקרוז רכב גרוע יש כאן מספיק הודעות שיוכיחו את זה.

כל סוכן ומגרש הכי נמוך ישמח להשאיר לך את הרכב לתת לך קרוז ב43 K.

לקרוז אין בכלל שוק.

תמכור את הפוקוס ב -15 אפילו ותוסיף אחרי זה 30 K, אם ממש אתה אוהב את הקוז, ואני בטוח שימכרו לך

פורסם
חייב לציין שקרוז עם מנוע 2000 רכב מצויין. סוחב מעולה ושותה דלק כמו שאר המשפחתומטיות.

אין קרוז 2000.

יש 1800.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

מתקשה להבין למה הנוחות של טרייד אין שווה כ"כ הרבה כסף.

שטיפה במכון שטיפה, 3-4 תמונות נחמדות באייפון, מודעה ביד2 והטלפונים מתחילים.

אני בטוח שכל אחד שיתקשר יציע לך סכום יותר הוגן ממה שתקבל בטרייד אין.

הרי אם הרכב שלך שווה 15K ובעצם מציעים לך להוסיף 43000 ש"ח כדי לקבל רכב ששווה 50K, אתה בעצם מוכר מראש בחצי מחיר.

אתה כ"כ בטוח שתקבל מחיר גרוע כזה? אני לפחות הייתי מנסה למכור ביותר.

לצורך העניין - אם הטלפונים שאתה מקבל מראים שאין סיכוי לקבל יותר מ-7K על הרכב, הייתי הולך על העסקה. אם אנשים מוכנים לתת יותר, לא עדיף למכור להם וזהו?

פורסם

לדעתי הקרוז לא תהוה שדרוג. היתרון היחידי שיש לה על הפוקוס שלך הוא עוד שני הילוכים בגיר.

חפש I30 או קיה סיד. שתיהן יתנו תמורה גבוהה יותר ותהנה מאמינות מופלגת.

פורסם

חבר מכר רכב כמו שלך עם נתונים דומים ובמצב באמת טוב ב-19000 שקל.

המכירה הייתה לפני כחודשיים.

תעשה את החשבון שלך.

כאן זה פורום רכב וככזה, כולם כאן יכולים להמליץ לך לא לקנות את הקרוז.

אופציה זולה והרבה יותר טובה היא הקיה פורטה או פוקוס 2010.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אפילו אם יציעו לך קרוז ו43,500 שח במתנה אל תקנה

:beerchug:

בעבר עבדתי באוטוסנטר כשנה, לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת: לא מחלקים שם מתנות!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
:beerchug:

בעבר עבדתי באוטוסנטר כשנה, לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת: לא מחלקים שם מתנות!

זה כבר לא מגרש חאפר כמו פעם, המודל הכלכלי שלהם פשט את הרגל ונשאר רק השם, היום זו זרוע המכירה של הרץ.

סה"כ מוכרים שם רכבים מליסינג והשכרה של חברת הרץ ואת הרכבים שמגיעים מטרייד אין מעבירים הלאה, לסוחרים ברחבי הארץ, ורק את המוצלחים (יחסית) משאירים למכירה בסניפים. אין להם סיבה להתלכלך עם רכבים פגומים.

אגב - זה בלי קשר לעובדה שאין שום סיבה לקנות שברולט קרוז. תנסה קיה סיד, תהייה הרבה יותר מרוצה.

• תוכן חדש...