Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת GTA V החדש הודלף וניתן להורדה לקונסולת ה XBOX 360, אני כרגע הורדתי אותו הוא נצרב מקווה שיעבוד כמו שצריך בלי בעיות.

לינק לוידאו קטן שהודלף מהמשחק

http://www.youtube.com/watch?v=aTNJVzvhRzg&list=UU2U_FUp5WeKXJ2EMhs8Nczg

אני מת על המשחק הזה ספציפית במחשב, ב GTA IV הורדתי מודים למשחק ואפשר להוריד למשחק מכוניות אמתיות

ואם יש לכם מחשב טוב בעיקר כרטיס מסך חזק תוכלו להנות מהמשחק עם מכוניות אמיתיות (עם סמלים לא כמו במקורי)

אפשר להוריד ולשחק בכל סוג מכונית שרוצים ויש גם משופרות :wink:

כמו שאתם רואים אני יותר חובב הונדות במשחק, אבל יש הכל מהכל.

jpuy.jpg

gtaiv20130315224946021.png

1tnwwiuzvyam.bmp

f27ceee4a2da1a76cef03a00d945f4eb.png

a996983b2bcd261cca007849ce9ba325.png

6jr5.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אם אני מוריד את הפרוץ, אפשר להתחבר למוטוליפייר או שאני מסתכן בבאן?

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם
אם אני מוריד את הפרוץ, אפשר להתחבר למוטוליפייר או שאני מסתכן בבאן?

לא מומלץ כי זה סיכון גבוה לבאן 80 אחוז באן ולא בטוח שתצליח להתחבר לרשת כמו שצריך.

אני עשיתי טעות ושבאתי להתקין את המשחק הוא דרש חיבור לאינטרנט, התחברתי לאינטרנט ואז הוא אמר הגרסא שלי ישנה מידיי, עשיתי עדכון גרסא ונמחקה לי הפריצה, אני לא חושב שקיבלתי באן כי לא נכנסתי לרשת, אבל בדוק הפריצה הלכה עכשיו צריך לעשות חדשה עוד 250 שקל.

דרך איזה תוכנה ב IV התקנת את הרכבים המשודרגים?

התוכנה נקראת SparkIV אבל חוץ מימנה יש לי עוד מודים במשחק שהורדתי והתקנתי חוץ מהמכוניות, שזה אומר איכות תמונה של המשחק הרבה יותר טובה מזג אוויר ודברים כאלה שמוסיפים למראה של המשחק וגם של המכוניות צבעים יותר חיים.

אבל זה לאחר הרבה חפירות ברשת ובלגאן חיפוש מדריכים וכל זה, אתה פשוט יכול להוריד את התוכנה של החלפת המכוניות ולהחליף מכוניות וזהו.

באתר הזה אתה יכול להוריד מכוניות

http://www.gta4-mods.com/vehicles

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...