Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח וגמר חתימה טובה!

אשמח לקבל המלצה על מוסך אמין וזול (לא פושט עורות) בבאר שבע עבור יונדאי אקסנט 2005.

תודה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

המורשה של בן עמי.

הוא לא יקר, השירות מעולה ולא היו לי איתם שום בעיות.

גם ההורים שלי טיפלו שם בI30CW, וגם כשנזקקו לשירות ולאחריות הכול היה בסדר, כנ"ל לגביי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי מושג, זה נמצא ביציאה מהעיר אחריי הביג.

(נניח שאתה בא מהכיוון של משרד הרישוי וממשיך ישר, במקום לפנות ימינה לביג, אתה ממשיך ישר, ואז אתה עובר את מכבי האש ויש לך פניה ימינה [מצד שמאל תראה תחנות דלק])

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי דווקא קשה להמליץ על המוסך הזה, אני מטפל שם מהרגע שהרכב נרכש ולא כל כך מרוצה מהשירות ומהיחס, למרות שהם טיפה השתפרו. גם חבר בעל ix35 טען בפניי לא פעם ולא פעמיים על היחס שהוא מקבל במוסך זה, ולא לחיוב.

אני אחזור כשנתיים אחורה: כמה שעות אחרי שנמסר לי הרכב שמתי לב שיש חיפוי פלסטיק מתחת לרכב שנגרר על הכביש(היה ערב חג, לא יכלתי לחזור אליהם) . שמתי שני אזיקונים עד כניסתי הבאה למוסך. בכניסתי הבאה למוסך לאחר מספר חודשים טענו שאני מטפס עם הרכב על מדרכות. עד היום האזיקונים נמצאים במקומם(הם הואילו בטובם להוסיף עוד שני אזיקונים). הרכב כמובן, אף פעם לא טיפס על מדרכה כלשהי, מקסימום כניסה לרחוב הולנדי :)

אני אחזור כשנה וחצי אחורה: מישהו פגע בי מאחורה, הנזק היה טמבון אחורי + עיוות ברצפת תא מטען. ביצעתי תיקון בפחחיה שם. לעניות דעתי תיקון ברמה נמוכה מאוד, אני אפילו חושב שהייתי מגיע לתוצאה די דומה עם פטיש גומי בגינה בביתי. גם השמאי שראה את הרכב לאחר התיקון אכן אמר שהתיקון ברמה נמוכה מאוד ("הוא רק משך את הפח החוצה, לא עיבד אותו ולא שום דבר").

לגבי זול: לי המחירים לא הרגישו זולים, אולי סבירים בקושי. (הרכב הוא יונדאי I10)

1. טיפול ראשון: שמן + פילטר - בסביבות ה500-600 שקלים, לא זוכר במדויק.

2. על החלפת רפידות(ללא צלחות!) ב4 גלגלים דרשו בסביבות ה-1200-1300 שקלים(חלפים מקוריים). ביקשתי שיתקינו רפידות חליפיות - אין לי מושג מה המותג שהם שמו לי, אבל זה חורק בצורה מחרידה. זה לא הניסיון הראשון שלי עם רפידות חליפיות, אף פעם לא נתקלתי בחריקות בסדר גודל הזה - וגם אחרי 3000-4000 ק"מ החריקות עדיין קיימות, מרגיש שהתקינו משרוקיות במקום רפידות, איכות הבלימה לא נפגמה לפי תחושה. ציפיתי ממוסך מרכזי שישתמש בחלקים חליפיים באיכות סבירה - ואני בטוח שיש כאלה! על ה"משרוקיות" שילמתי כ-700 שקלים בערך.

3. טיפול שני - פילטרים + מצתים + הח' נוזל בלמים (לא הוחלפו רפידות\דיסקיות) - כ1000 שקלים. מחיר הוגן הפעם.

אני מניח שהשנה יהיה הטיפול האחרון שאבצע שם כי האחריות מסתיימת. (וכן, ידוע לי שיכלתי להכנס לכל מוסך מורשה משרד התחבורה, אבל כל עוד הרכב באחריות העדפתי להמשיך לטפל אצל מוסכי היבואן) .

עכשיו הבעיה היותר גדולה: למצוא בדרום מוסך לטפל בו, אני גם אשמח להמלצות :wink:

פורסם

נועם שירותי רכב, נמצא ליד הואן פלאזה. בכיכר המרכזית של הואן במקום לפנות ימינה לואן אתה פונה שמאלה ותראה את המוסך מצד ימין כ50 מטר מהכיכר.

פורסם

טוב טיפלתי במוסך ארגמן, שרות טוב אמין וזול ממליץ בחום.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...