Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה כולם מתחרים בניסן גוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

משהו שאני כבר הרבה זמן לא מבין

למה כל פעם שיש כתבה על קרוס אובר חדש עתידי שיגיע עוד שנה שנתיים לארץ, תמיד בכתבה כותבים שבחברה מקווים שהוא יהווה מתחרה לניסן גוק, ניתקלתי בזה במלא כתבות!

השאלה : מה ניסן גוק כל כך אטרקטיבי שכולם צריכים להוות מתחרה לו?(או שאני לא מבין משהו)

לפי הנתונים שלו המנוע שלו חלש ובארץ הוא לא 4*4 אז מה ההבדל בינו לבין סוזוקי sx4 למשל?

וגם אני לא רואה שקונים אותו כל כך הרבה פה, אז מה הסטנדרת המוזר הזה שנקבע בכל הכתבות בזמן האחרון?

פורסם

כי הוא בדיוק מה שהישראלים אוהבים. שופוני. לא באמת אכפת להרבה אנשים אם הרכב יאיץ מהר או יהיה בנוי ממשטחים רכים. אנשים מעדיפים מה יגידו החברים. וכשאתה יכול לקנות דבר כזה במחיר של משפחתית - אז ברור שהרבה יעדיפו את השופוני.

למה שאר החברות עושות את זה? כי זה רווחי. מצאו שוק חדש שמגלגל הרבה מאוד כסף וגם הם מעוניינים בנתח ממנו.

פורסם

כי כתבים מעתיקים אחד מהשני.:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בשיא האוביקטיביות

נסעתי עליו ונסעתי על sx4 והסוזוקי עדיפה בהכל חוץ מהמראה

יותר כוח,יותר נוח,באגז יותר גדול,שדה ראיה הרבה הרבה יותר טוב

פורסם

לא אוהב את החרק. לא בין מה אנשים כל כך מתלהבים ממנו. אין לו שופוני, סתם פפרצוף מוזר עם פנסים במקומות לא סטנדרטיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בשיא האוביקטיביות

נסעתי עליו ונסעתי על sx4 והסוזוקי עדיפה בהכל חוץ מהמראה

יותר כוח,יותר נוח,באגז יותר גדול,שדה ראיה הרבה הרבה יותר טוב

מראה זה עניין של טעם. לדעתי הSX4 הרבה יותר יפה עם הכנפונים השחורים וצורת הג'יפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ניסאן ג'וק "יצר" קטגורייה חדשה של רכב נישה שמשלב את הטוב שבכל העולמות - בעל מראה ייחודי ומעניין, לא קטן מדי ולא גדול מדי, נפח מנוע כמו של משפחתית-1,600-אוטומט, מחיר שפוי ובעיקר שעכשיו גם ריקי כהן מחדרה יכולה לומר שיש לה "ג'יפ" בחנייה במחיר של קורולה.

הרנו קפצ'ור, השברולט טראקס, האופל מוקה ואני משער שבעתיד כל היצרנים יציגו מיני-ג'יפון כזה. הג'וק תמיד יזכר כסנונית הראשונה, שזה בערך כמו מה שהאלטו עשתה לשוק רכבי המיני הלא קיים (בישראל) בשנת 2009.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ניסאן ג'וק "יצר" קטגורייה חדשה של רכב נישה שמשלב את הטוב שבכל העולמות - בעל מראה ייחודי ומעניין, לא קטן מדי ולא גדול מדי, נפח מנוע כמו של משפחתית-1,600-אוטומט, מחיר שפוי ובעיקר שעכשיו גם ריקי כהן מחדרה יכולה לומר שיש לה "ג'יפ" בחנייה במחיר של קורולה.

הרנו קפצ'ור, השברולט טראקס, האופל מוקה ואני משער שבעתיד כל היצרנים יציגו מיני-ג'יפון כזה. הג'וק תמיד יזכר כסנונית הראשונה, שזה בערך כמו מה שהאלטו עשתה לשוק רכבי המיני הלא קיים (בישראל) בשנת 2009.

איתמר

איפה כפתור הלייק פה?

פיג'ו עובדים במשמרות כפולות בשביל לעמוד בביקוש של המתחרה שלהם ה 2008

אייל

פורסם

יש גם את הרנו קפט'ור החדשה, מאזדה כנראה יציגו בשנה הבאה את ה-CX3.

סגמנט חדש נולד :-D

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...