Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב הכי טוב עד ל130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי עומד למכור את הטויטה 2007 שלו וברצונו לקנות טויטה 2014 החדשה.

השאלה אם היא באמת שווה את הכסף או שאפשר לקנות אוטו יותר טוב מימנו במחיר הזה.

אני יסע עם אבי על הרכב גם אני והוא ביחד ולכן אני ישמח אם תרשמו לי שמות של רכבים עם קצת פלפל.

לא רכבי ספורט/2דלתות אבל גם לא משפחתיות של 5 דלתות ו7 מקומות ישיבה. ורק מחברה חדשות.

עריכה: אני גובה 1.91 לכן אצטרך אוטו מרווח לרגליים ולגוף שלי עצמו.

עוד שאלה לבקש דעת מומחים מפה.

כמה יכולה להימכר כיום "טויטה קורולה GLI" שנת 2007 יד ראשונה מהחברה - ללא תאונות - הולכת רק ליבואן לבדיקות. ללא תקלה אחת נקיה מהכול ועשתה רק 45 אלף קילומטרז' ?

תודה רבה מראש ושנה טובה !

פורסם

הכי טוב במה? שטח? חסכון? ביצועים? מרחב העמסה? מה? חדש? משומש?

מה שהכי טוב לך יהיה גרוע לאחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טויוטה קורולה החדשה היא משפחתית טובה, אבל פלפל אין לה. זאת משפחתית סטנדרטית ומאובזרת, אפילו לא חזקה או מהירה במיוחד. אם אתה מחפש קצת יותר אקשן אולי תמצא אותו באירופאיות עם מנועי הטורבו, כמו אופל אסטרה סדאן או סיאט לאון החדשה (שתגיע אוטוטו לישראל).

ולגבי הקורולה שלך - הרכב מבוקש יחסית ועם קצת סבלנות אין סיבה שלא תקבל מחיר מחירון על רכב שמור עם קילומטראז׳ ויד נמוכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הכי טוב במה? שטח? חסכון? ביצועים? מרחב העמסה? מה? חדש? משומש?

מה שהכי טוב לך יהיה גרוע לאחר.

שטח לא נוסע אף פעם בשטח. מחפש אחת שתהיה חסכונית ואם קצת ביצועים שאוכל להנות איתה קצת, רשמתי חדשה רק מהחברה לא משהו אחר. מה זה מרחב העמסה ?

פורסם
טויוטה קורולה החדשה היא משפחתית טובה, אבל פלפל אין לה. זאת משפחתית סטנדרטית ומאובזרת, אפילו לא חזקה או מהירה במיוחד. אם אתה מחפש קצת יותר אקשן אולי תמצא אותו באירופאיות עם מנועי הטורבו, כמו אופל אסטרה סדאן או סיאט לאון החדשה (שתגיע אוטוטו לישראל).

ולגבי הקורולה שלך - הרכב מבוקש יחסית ועם קצת סבלנות אין סיבה שלא תקבל מחיר מחירון על רכב שמור עם קילומטראז׳ ויד נמוכים.

סיאט לאון יחסית קטנה לבחור שינהג בה בגובה 1.90 לא ? (מצטער על הבורות אני לא מבין במכוניות).

אופל אסטרה סדאן - התרשמתי מימנה בשבילי היא תהיה טובה למרות שהיא כבדה. יש לך אולי מושג כמה היא עושה ב1-100? מצד שני יש את אבי שלא מבין הכי טוב בהגדרות שלה : ממה שראיתי בסיקור היא מסובכת (בשביל אבי) אם כל הכפתורים איפה שהדשבורד(לא יודע איך קוראים לזה בצורה מקצועית:? ).

פורסם
לאון היוצאת עם מנוע 1.8 טורבו ותיבת dsg עולה 119k. תהיה בחירה מוצלחת. פשוטה לתפעול וזריזה מאוד יחסית למשפחתית.

חיפשתי ולא מצאתי על מה שאתה מדבר, האם זאת הFR הקופה 3 דלתות ? אם אני טועה תקן אותי, תוכל לשלוח לי סירטון שלה מיוטיוב ואולי פירוט של המכונית המדוברת ?

פורסם

הקורולה מקבלת חוות דעת טובה עד כה במבחנים אבל מניסיון עבר, זה תמיד היה ככה, היה מגיע דגם חדש של קורולה כולם היו מתלהבים כאילו הביאו לארץ רולס רויס ולאט לאט ההתלהבות ירדה והסתבר שמדובר בעוד רכב ליסינג ממוצע שעונה לדרישות בינוניות והשיפור היחיד הוא ביחס לדגם שהוא החליף ולא יותר מזה. .

מציע לך להמתין לאוקטביה החדשה ולמאזדה 3. אלה שלושת המכוניות שיובילו את הקטגוריה. שלושתן חדשות ותוכל לבחור ולראות מה הכי מתאים לך מכל הבחינות של נוחות ישיבה ונהיגה, אבזור, מרחב פנימי , ביצועים וכו'.

• תוכן חדש...