Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מתלבט ברכישת רכב חדש.

כיום אני בעל פורד פוקוס שנת 2006 1.6 עם 185,000 ק"מ

אני צריך רכב מרווח ומשפחתי ובנוסף שיהיה פגג' סביר (לעגלה וסאב) וקצת יותר נמרץ מהפוקוס.

אני מתלבט מאוד בין פולקסווגן ג'טה שנת 2009 דגם meneger 1.6 עם 97700 ק"מ יד שניה

או סובארו B3 דגם SPORT 2.0 שנת 2008 עם 80000 ק"מ וגם היא יד שניה

מה מבין שניהם עדיף?

ואם יש לכם עצאות מעניינות יותר אשמח לשמוע

תודה.

פורסם

לכל אחד מהרכבים ה"מועמדים" שציינת יש חיסרון בולט (לפחות לגבי מה שאתה ציינת שנחוץ ורצוי לך):

הג'טה לא תהייה נמרצת בהרבה (אם בכלל) מהפוקוס שברשותך, בפרט עם מנוע 1.6 (אולי ג'טה 2.0 תתאים - אבל איני יודע אם היא תיכנס בתקציבך).

הסובארו B3 (זו גירסת ההאצ'באק, נכון ?) לא תגיע עם תא מטען גדול מספיק.

לכן - רצוי לציין בנוסף מה גודל התקציב העומד לרשותך. זה גם יסייע לתת לך אופציות נוספות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מסוגל להוסיף עוד 35 אלף ש"ח

נהגתי בג'טה ובסובארו לפי מה שאני הרגשתי הג'טה נימרצת בהרבה מהפוקוס

והדגם שהיתכוונתי בסובארו הוא הכן אצ'בק אבל התא מטען היה נראה לי בסדר

מה שאני שאלתי מה דעתכם מבחינת אחזקה ,תקלות ,חיסכון בדלק ,אמינות וכו

מה ה"מחלות" של שניהם למי שמכיר

ומה באמת עדיף לצרכים שצינתי ולמי שמכיר ויכול לתת לי עוד אופציות שיתאימו לי תקציבית

פורסם

הסובארו 2.0 עוד יחסית זזה בקצב סביר. ל-1.5 אל תתקרב בכלל כי תחשוב שאתה עומד במקום. הג'טה גדולה ומרווחת ממנה בהרבה, שלא לדבר כמו שהזכירו פה את תא המטען שבסובארו הוא על גבול השערוריה. זה לא תא מטען, זה תא כפפות.

• תוכן חדש...