Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן למשמנת גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

היכן אני יכול למצוא בזול שמן למשמנת גז מסוג:

ERC LPG GAS LUBE

מצאתי רק מוכר אחד ב EBAY וגם הוא לא שולח לארץ...

תודה מראש

פורסם

כל מוסך שמטפל או מתקין מערכות גז אמור להחזיק כזה שמן. תנסה גם בתחנות דלק שמוכרות גז. מאיפה אתה בארץ? חבר שלי הוא יבואן ומתקין מורשה של מערכות גז. הוא מחזיק כזה שמן אצלו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני יודע שהשמן נמכר אצל המתקינים ותחנות הדלק, הבעיה היא שהם מוכרים בקבוק ב130-150 ש"ח ובEBAY ראיתי ב50 ש"ח.

פשוט לא הצלחתי למצוא מישהו שעושה משלוחים לארץ.

אני מאזור אצבע הגליל, תוכל לשלוח לי בפרטי דרכי התקשרות עם חבר שלך (אם בכלל זה רלוונטי)?

תודה

פורסם

אני בטוח שאצלו זה נמכר בפחות מהמחיר שציינת. אני אשאל. בכל מקרה, אל תשכח שאם אתה מזמין מחו"ל אז זה יעלה לך לא פחות מ 20 דולר לשלוח את זה לארץ וזה אני אומר לך מניסיון. אז תוסיף 20 דולר ל 50 שקלים וכבר עברת את ה 100 שקלים בשקט. ואם אתה מזמין כמה בקבוקונים זה כבר יגיע לסכומים שדורשים מכס. בקיצור לא תמיד להזמין מחו"ל זה משתלם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...