Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות OSRAM Night Breaker מול philips Vision Plus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חש אמביוולנטיות במה שאמרת... :cool:

האמביוולנטיות הזאת שאתה חש זה נובעת מבורותם של הבוחנים במכונים (ולרוב אותה בורות קיימת אצל שוטרי התנועה) שכל אור שנראה קצת לבן מבחינתם זה "קסנון" שאסור ע"פ החוק.

על זה אמרו חז"ל "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה".

מה לעשות, עם הטיפשות אין איך להתמודד מלבד עורמה.

פורסם
היה לי בעבר את הנייט ברייקר, אהבתי נורא את הנורות האלה.

זה לא היה בידיוק לבן, זה היה צהוב אבל ממש ממש בהיר, כמעט לבן.

האירו לי הרבה יותר טוב מכל שאר הנורות הפשוטות שקונים באוטו דיפו.

האם הן מתאימות גם לאור דרך וגם לאור גבוה? (אני מדבר על נורות H7).

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה עם הXtreme Vision, הן 55 וואט סטנדרטיות. הנורות החזקות יותר כבר לא road legal.

זה לא אור כחול ולא דומה לקסנון. קצת לבן, אבל מהצד הצהוב ולא מהצד הכחול. נראה אחלה ומאיר עוד יותר אחלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האמביוולנטיות הזאת שאתה חש זה נובעת מבורותם של הבוחנים במכונים (ולרוב אותה בורות קיימת אצל שוטרי התנועה) שכל אור שנראה קצת לבן מבחינתם זה "קסנון" שאסור ע"פ החוק.

על זה אמרו חז"ל "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה".

מה לעשות, עם הטיפשות אין איך להתמודד מלבד עורמה.

הבנתי, מעולה, עכשיו תעשו לי סדר, איזה מנורה תתן לי את האור הכי לבן שיש, לא כחול לא טורקיז ולא צהוב, לבן נקי יפה, והיא תחשב אמינה וחוקית?

ועוד שאלה, הבנתי גם שיש מנורות שגורמות למנורת אזהרה ברכב להדלק, זה נכון?

פורסם
במידה והותקנו נכון - כן.

החוק מתיר נורות בצבע צהוב או לבן, ואינו מתיק נורות בצבע כחול.

אם פסלו אותך במבחן לא כדאי לך לריב איתם. תחליף אותן בחזרה רק לטסט. זה כמה דקות עבודה...

זה מה שאני עושה תמיד.

בטסט פעם שעברה הכשילו אותי, כשבמקום אחר לא, בגלל המנורות.

אני מתקין את הישנות ומחזיר את ה OSRAM לאחר מכן.

חוקיות שמחוקיות - הן לא מסנוורות בטח לא כמו קסנון והן נותנות אור בהיר יותר ונקי וברור לעומת צהובות רגילות

אני ממליץ עליהן

Opel Adam S 2017

פורסם

אף אחד עדיין לא ענה לי. האם נורות האלו מתאימות גם לאור גבוה, ואז אקנה 2 זוגות (יש לי ברכב נורות H7) או רק לאור דרך?

מישהו יודע?

פורסם

כדי לדעת אילו נורות צריך לכל פנס כמובן שצריך לדעת איזה רכב ספציפי יש לך.

אם הבנתי נכון שיש לך יונדאי אלנטרה סאלון 2005 הרי לפי חיפושון באתר הבריטי אתה צריך H7 לאור נמוך ו - H1 לאור גבוה.

http://www.powerbulbs.com/vehicles/cars/uk-ireland/hyundai/elantra-saloon/2000-onwards/car-headlight-bulbs

לגבי שאלתך המקורית מנסיוני :

ה -

OSRAM Night Breaker Plus מצויינות ושוות איכות ל - Philips X-treme Vision שעולות יותר (מבחינת איכות תאורה - טווח ובהירות) . ה - Philips Vision Plus מעט פחות טוב משתי הקודמות.

ה OSRAM Night Breaker Plus טובות ולא יקרות אולם חסרונן שמחזיקות מעט פחות מני סוגי ה Philips.

סייג חשוב - אריכות חיי הנורה ואיכות התאורה תלוי גם ברכב הספציפי (מבנה הפנס והרפלקטור) ועשוי להשתנות מרכב לרכב, עניין של מזל.

פורסם
כדי לדעת אילו נורות צריך לכל פנס כמובן שצריך לדעת איזה רכב ספציפי יש לך.

אם הבנתי נכון שיש לך יונדאי אלנטרה סאלון 2005 הרי לפי חיפושון באתר הבריטי אתה צריך H7 לאור נמוך ו - H1 לאור גבוה.

http://www.powerbulbs.com/vehicles/cars/uk-ireland/hyundai/elantra-saloon/2000-onwards/car-headlight-bulbs

לגבי שאלתך המקורית מנסיוני :

ה -

OSRAM Night Breaker Plus מצויינות ושוות איכות ל - Philips X-treme Vision שעולות יותר (מבחינת איכות תאורה - טווח ובהירות) . ה - Philips Vision Plus מעט פחות טוב משתי הקודמות.

ה OSRAM Night Breaker Plus טובות ולא יקרות אולם חסרונן שמחזיקות מעט פחות מני סוגי ה Philips.

סייג חשוב - אריכות חיי הנורה ואיכות התאורה תלוי גם ברכב הספציפי (מבנה הפנס והרפלקטור) ועשוי להשתנות מרכב לרכב, עניין של מזל.

המון תודות! :mm_yeah:

• תוכן חדש...