Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו GT- מה אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי כמה שנים על דו גלגלי, אני חושב לחזור על ארבע לארבע.

אני יכול לקנות קופסא של 1000 סמ"ק חדשה עם אחריות, אבל יהיה לי מאוד קשה לחיות איתה..

לכן חשבתי לרכוש רכב עם קצת אופי ויופי- אלפא ג'יטי. על הדרך עבר לי בראש גם סמארט רודסטר,

מיאטה, MR2 ועוד כל מיני..ירדו/נפסלו/עברו למקום אחר ברשימה עד להודעה חדשה כל אחד מהסיבות שלו.

אז לעניין- אשמח לשמוע פרטים על הרכב כיום. איך הם הזדקנו, אם יש מחלות, למה לשים לב...מה עלויות אחזקה

בהנחה ורכשתי אקזמפלר שמור (אחזקה שוטפת הכוונה)- איך לא, צריכת דלק..

כל הערה/הארה תתקבל בברכה.

מתן.

1.8T 8)

פורסם

לא מכיר את האלפא אבל יש לי מיאטה שלוש שנים רכב מאוד כייפי הנעה אחורית עם גיר מאוד קצר 6 הילוכים,

זול לאחזקה מאוד מאוד אמין לא הכי פרקטי אבל שומר על הערך שלו שזה גם משהו היום.

פורסם

ה GT יותר יפה מאשר מהנה.

דעה אישית מהתנסות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הנאה במובנים של נס הרים וכאלה זה לא הראש שלי...נסיעה יום יומית רגילה בפקקים, פעם-פעמיים בשבוע מחוץ לעיר

ללימודים וזהו.

יותר חשוב פן האחזקה והמחיה..מעולם לא החזקתי אלפא אבל לפי מה שידוע לי בכללי המוניטין מבחינת אמינות לא חזק במיוחד

(כמו כל איטלקי)- לכן אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.

1.8T 8)

פורסם

אנ מניח שעוד מעט יענו לך המומחים, אבל אם לא תנסה לבדוק בפורום של האלפיסטים (שם מטומטם לחובבי האלפות) www.iaroc.org.il

עד אז, אני אעדכן אותך כי ב-GT יש מנוע JTS מעולה, כאשר הוא עובד, הבעיה היא שהוא לא עובד הרבה.

יש המון דיווחים על מנועים שמתו בטרם עת עקב מחלות ידועות של המנוע.

אגב, המנוע הזה נמצא גם ב-156 משנת 2003.

החלפת מנוע באלפא זה סיפור לא זול בכלל.

תבדוק לגבי GT עם מנוע 3.2V6, אני חושב שהוא אמין יותר, אך גם כאן המצב לא מושלם עקב צריכת דלק גבוהה מאוד ומחיר קניה גבוה יותר.

כמובן שייתכנו עוד תקלות, אך לדעתי המנוע הזה הוא deal breaker.

• תוכן חדש...