Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מכשיר סלולרי מרשת מחשבים מוכרת, בתור מכשיר חדש, במחיר של מכשיר חדש בקופסא סגורה.

הם שכחו להגיד לי שבמכשיר אין עברית ושבשביל שיוכלו למכור לי אותו עם עברית הם היו צריכים לפתוח את האריזה, כנראה לפרוץ אותו, להתקין שם עברית בצורה כזו או אחרת, ובמידה ואני אעדכן גירסא תמחק לי העברית מהמכשיר.

האם זה חוקי ?

פורסם

חוקי או לא, אני בספק אם ישנה חנות שלא עושה כך, אם היא עושה יבוא מקביל. רק מכשיר עם אחריות רשמית יגיע ללא פתיחה. אלא אם אתה מוותר על העברית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
חוקי או לא, אני בספק אם ישנה חנות שלא עושה כך, אם היא עושה יבוא מקביל. רק מכשיר עם אחריות רשמית יגיע ללא פתיחה. אלא אם אתה מוותר על העברית.

במעמד הרכישה צריכים להודיע לי שבמידה ואני מעדכן גירסא - לא תהיה לי עברית. לא ?

או שזה לגיטימי לקנות חתול בשק?

מי נותן את הדין כרגע שאני תקוע בלי עברית מובנית?

פורסם

מוכר מאוד.

ניגשתי עם חבר לKSP כשרק יצא הגלקסי 3 ומחירו היה 3300,

לקח החבר שני מכשירים,שניהם היו סגורים באריזה,אחד ללא עברית ואחד עם.

כמובן שלמכשיר בלי התקינו במקום מולנו.

לאחר כמה ימים חזרנו אליהם כי החבר לא היה מרוצה מהמכשיר שהגיע ללא העברית (בלי קשר עשה ריסטרים ונכבה לחלוטין וכו)

וכמובן שלא הסכימו לקחת אותו חזרה בטענה שהמכשיר שומש (עצם העובדה שהדליקו אותו הפך אותו למשומש).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ספציפית במכשירי סמסונג תקבל עברית מובנית רק אם תקנה מכשיר של סאני/סקיילקס.

היום כידוע הייבוא המקביל חוגג (תגיד תודה לכחלון) ומכשירים מגיעים מכל קצוות תבל נטולי עברית.

הם מגיעים אל מחסני הרשתות סגורים ("אריזה אטומה מהיצרן") ושם נפתחים, מותקן עליהם morelocale/anylocale ומקלדת כלשהי בעברית, בדרך כלל gokeyboard.

האריזה נסגרת מחדש עם שלל תוספות של ספרות בעברית (עלון קרינה בלתי מייננת, תעודת אחריות, אולי הוראות שימוש) והם נסגרים בשנית עם מדבקות VOID.

רוצה לקרוא לזה "משומש"? בבקשה.

לידיעה, אין מכשיר סלולרי של שום חברה שמגיע לארץ באריזה אטומה עם הספרות בעברית והעלון של משרד הבריאות.

גם אם תקנה מכשיר באורנג'/סלקום/whatever, אתה תקבל מכשיר שאריזתו נפתחה בצורה זו או אחרת בארץ הקודש.

אם אתה ממש אנאלי בקטע של אריזות, תזמין מclove. שם תקבל מכשיר שנארז ע"י היצרן ולא נפתח.

(אם כי סביר להניח שרשויות המס בארץ ירשו לעצמם לפתוח לך את הקופסה בכל מקרה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה לא בסדר בהתנהלות החנות?

לא הודיעו לך שהמכשיר מגיע עם עברית?

לא קיבלת אחריות על המכשיר?

גם אני קניתי גלקסי 2 מחנות פרטית עם עברית של רשת פלאפון, כלומר פתחו כבר את האריזה כדי להתקין את זה.

בהמשך עשיתי למכשיר עדכון גירסה דרך הkies במחשב והכל עובד כמו שצריך גם בעברית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדכנת גרסא ונמחקה לך העברית או שאתה רק פוחד שזה ימחק?

כי כמו שכתבתי למעלה, עידכנתי גרסא והעברית נשארה בגלקסי 2 שלי.

אני לא יודע באיזה מכשיר אתה משתמש, אבל יש תקדימים לזה שאחרי עדכון גרסא במכשיר הזה העברית נמחקת?

אם נדע את סוג המכשיר אולי מישהו כאן יוכל להדריך אותך איך לעדכן.

פורסם
עדכנת גרסא ונמחקה לך העברית או שאתה רק פוחד שזה ימחק?

כי כמו שכתבתי למעלה, עידכנתי גרסא והעברית נשארה בגלקסי 2 שלי.

אני לא יודע באיזה מכשיר אתה משתמש, אבל יש תקדימים לזה שאחרי עדכון גרסא במכשיר הזה העברית נמחקת?

אם נדע את סוג המכשיר אולי מישהו כאן יוכל להדריך אותך איך לעדכן.

עדכנתי ונמחקה,

יש תקדימים, כל מי שיש לו גלקסי 4 9505 מדבר על זה.

השאלה מה הלאה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלת אחריות מהחנות? יצרת איתם קשר על זה?

פורסם

אני רואה שכבר פתחת נושא בעניין העברית ולא מצאת פתרון, גש לחנות ויפתרו לך את הבעיה שם.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בKSP נותנים מכשירים חליפיים במקרה של תקלה.. בלי להצחיק אף אחד..

• תוכן חדש...