Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי רכב חדש מדגם מאזדה 3 צורה חדשה משנת 2009, רמת גימור אקטיב. ביטוח חובה וצד ג' עשיתי, כששאלתי לגבי ביטוח מקיף חשכו עיניי, המחיר הוא אך ורק למקיף 4,000 שקל ובנוסף צריך להתקין כספת או עלוקה שלפי כמה וכמה ברורים עלות הכספת 500 שקל וגם פוגעת בצורה כלשהי במחשב רכב.

אציין שיש קודנית ברכב.

אשמח להמלצות על סוכן ביטוח אמין וזול מאזור חיפה והקריות וכמובן סוכן שלא דורש את המיגנים הללו. יש אלטרנטיבה כזו?

בלי קשר לנאמר, ממתי מאזדה 3 נכנסה לרשימת הרכבים הגניבים בישראל?

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

ראשית - אני מניח שאתה נהג די צעיר וזו סיבת העלות הגבוהה של הביטוח.

שנית - בדוק לפחות אצל 3-4 סוכנים. השבוע ביטחתי שתי מכוניות, אחת מהן גם עבור ילדים. הפרש העלות בין שני סוכנים - עבור ביטוח לנהגים בני 21 ומעלה שאינם חדשים - עמדה על כ-1600 ש"ח (חובה+מקיף). אם הייתי מוסיף נהג צעיר וחדש ההפרש היה עולה לכ-2500 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן אני נהג חדש, אך בטויוטה קורולה 08 שבטחתי המחיר היה מעט נמוך יותר ולא בקשו אמצעי מיגון מיוחדים כמו שמבקשים על המאזדה. לא מעוניין להתקין כספת ועלוקה, יש לי קודנית ואני מסתדר איתה יפה מאוד.

פורסם

המחיר נשמע סביר. לגבי אמצעי המיגון - חפש סוכן או חברה אחרת. העניין הוא שהקטנת מיגון עלולה לגרום הגדלת הפרמיה. לבחירתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא חושב שברוב המאזדות שעל הכביש מותקנת כספת. אני משער שמישהו מחברי הפורום מכיר בעל מאזדה 3 צורה חדשה, אשמח אם יבררו בשבילי.

תודה רבה.

• תוכן חדש...