Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא להזריק אטרופין!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וזה לא משהו שהיית אמור לכתוב בכלל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
וזה לא משהו שהיית אמור לכתוב בכלל.

נו באמת, ממש סוד מדינה, לפני כמה חודשים היתה כתבה בעיתון זר על בסיס טילים ישראלי שעובר עבודות הרחבה, הכתבה כללה צילומי לוויין וכו׳.

ויש את מגזין הבטחון ג׳יינס שחושף כל כך הרבה מידע על צבאות מכל העולם שיש מצב שלאחר עיון בו גם תדע איך קוראים לש״ג בבסיס.

אגב, גם ברירת שמשון זו ״דוקטרינה״ שפורסמה ברבים כולל הספר בעניין שנכתב במקור בעברית, נפסל בצנזורה, תורגם לשפות זרות ויצא לאור בחו״ל.

לא נראה לי שיש פה מישהו מעל גיל 20 שלא מכיר את ברירת שמשון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למה סתם להטעות לגבי סארין?

הוא בהחלט נדיף מאוד והופך לגז וזאת כל המהות, לא משפריצים אותו עלייך...

כאשר הסארין במצב גז, הוא כבד יותר מהאוויר, לכן שוקע כענן לזמן מה, זה כל הרעיון = להרוג כמה שיותר.

סארין מתחבר טוב מאוד עם הכל כמעט כולל מים, מזהם מים בצורה מהירה ביותר.

ואכן, מצחיק מאוד שעם ישראל רץ לקחת מסיכות, מכיוון שרוב החומרים בהחלט חודרים דרך העור ונצמדים לביגוד. עדיף להשקיע באטימת הממ"ד בבית בצורה הרמטית ( ניתן לשהות בו 4-5 אנשים במצב רגוע כמעט 16 שעות בחדר של 12 מטר) , יש לזה נוסחא.

לידיעתכם, 10 אנשים בחדר של 30 מ"ר, מסוגלים לשרוד כ 21 שעות לערך, בפועל מספר שעות פחות... מכיוון שב 15 אחוז רוויית חמצן, מתחילים לאבד הכרה, ב 12 אחוז מתים מהרעלה.

מכיוון שבמילא המסנן מסוגל להחזיק מספר שעות בודדות...

ממליץ לרכוש אם כבר מערכת סינון אוויר ולאטום את הממ"ד לגמריי. ובהצלחה.

( ברור לכם מן הסתם שברגע שישראל תתוקף בנשק להשמדה המונית זאת עליית מדרגה חמורה בצורה בלתי הגיונית כן? על דברים שכאלו מגיבים בגרעין סתם לידע כללי. ).

פורסם

מימי בחיל ההנדסה, היו לנו כדורי "פירודיסטיגמין" נגד גז עצבים. רק השם היה מביא לנו עצבים. :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
יכול להיות. אבל כרגע אין להם מוכנים. וכמו שהמצב נראה שם, גם לא יהיו.

18 טילים עם גז חרדל מכונים לשיגור לעבר ת"א.

באחריות.

איזה כייף לי :)

פורסם
18 טילים עם גז חרדל מכונים לשיגור לעבר ת"א.

באחריות.

Bring it on bitches, we are ready.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

טיפ גאוני שסיפר לי אחד המרצים בזמנו (תותח אמיתי, עבד במחלקת פיתוח כלשהי של הק.ג.ב).

במלחמת המפרץ הוא פשוט הלך וקנה בלון גדול של אויר דחוס ושם אותו בחדר המוגן.

כשהיתה אזעקה וכולם ישבו בממ"ד עם המסיכות הוא ישב בחדר כרגיל, ורק פתח קצת את הבלון ויצר זרימה קבועה של אויר מהחדר החוצה, דרך החרכים מתחת לדלת ומהחלונות שלא היו אטומים הרמטית.

ככה אויר מבחוץ לא יכול להיכנס פנימה - מ.ש.ל.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שיטה מוכרת לשמירת חדרים נקיים, קרוי laminsr flow.

השאלה היא איזה קצב זרימה דרוש כדי להחזיק הפרש לחץ מספק בין החדר לסביבתו, ובאיזה קצב יתרוקן הבלון. אני סקרן אם הבחור חישב זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...