Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגעתי לתובנה שמי שלא בחברים שלי אין לו צורך במידע שנמצא בקיר שלי. ניסיתי לשחק עם ההגדרות פרטיות בפייסבוק עד שהתייאשתי או בקיצור פליזזזז עזרה. בעקרון רוצה לחסום את ה-timeline ואת התמונות. תודה לכולם .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנס להגדרות האבטחה -?who can see my stuff - בחר באופציה של ה"חברים בלבד".

אני לא מאמין שכמתנגד פייקבובס אני עוזר למישהו עם זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש אפשרות להגדיר חברים מסויימים ככאלו שיראו רק חומר שפרסמת public. אתה מגדיר אותם restricted.

אם לא תפרסם public הם לא יראו כלום.

יותר פשוט מראש חא לאשר אותם, אבל אם כבר אישרת מכל מיני סיבות, כך תוכל להגביל מידע שהם רואים.

בכל גלריית תמונות (חוץ מתמונת cover) תוכל להגדיר מי רואה אותה.

Public זה כולם.

Friend of friends זה גם כולם.

Friends only זה כל החברים שלך - וגם שם אם אתה חושש לפגיעה בפרטיות תזהר מלאשר חברים שהם בעצם עסק, או ארגון, או חברה שבה כל עובד יוכל להכנס לגלריה שלך.

יש אפשרות לאשר חברים מסויימים בלבד, או להגביל חברים ספציפיים מגלריה מסויימת - אם למשל אתה לא רוצה שלקוחות / מכרים רחוקים יראו את גלריית ״ליל סדר אצל סבתא״ עם תמונות שלך עם חרוסת על הלחי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כנס להגדרות האבטחה -?who can see my stuff - בחר באופציה של ה"חברים בלבד".

אני לא מאמין שכמתנגד פייקבובס אני עוזר למישהו עם זה.

זה מוגדר על חברים ועדיין הקיר פרוץ לכל עבר :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה יכול להכנס להגדרות בפרופיל שלך, ולראות איך רואים אותך חברים, חברים ספציפיים שהגבלת, וpublic.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אני אחדד. אני רוצה שהTIMELINE יהיה ריק לאנשים שלא אמורים להתעניין בו . כולל התמונות.

פורסם

כל מה שאתה מעלה לשם תגדיר בגלריות / סטטוסים של friends only.

אל תפרסם כלום public.

אנשים שהם לא חברים שלך לא יראו כלום (חוץ מתמונות cover).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעשה מה שהוא אמר. כשאתה מגדיר את הפרופיל שלך פתוח לחברים בלבד זה לא חל רק על תמונות אלא גם סטטוסים ושאר השטויות שאתה עושה שם.

פורסם

משהו לא מסתדר לי. אני מנסה להכנס לתמונות שלי מהקיר של אחותי (היא לא בחברים שלי ולא מופיעה בתור בת משפחה) אני מצליח. איך אני חוסם את זה ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

והגדרת שרק חברים יוכלו לראות את הפרופיל שלך?

פורסם

תודה לכל מי שטרח ועזר. איכשהוא לאחר אינספור ניסיונות זה עובד. טנקס.

• תוכן חדש...