Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

תפס אותי שוטר במהירות בערך 70 קמ"ש בעיר (מותר 50 קמ"ש)

הוא לא נתן לי דוח כספי או נקודות אלא אזהרה והוא אמר לי שאסור לי עכשיו אתה על תנאי ואסור לך לעבור עבירה 5 שנים.....

הוא לא נתן לי שום עותק של הדוח (אבל הזין אותו במחשב שלהם) או משהו כזה אבל הוא רשם את הפלאפון שלי (אולי כדי לתאם משלוח לכתובת או משהו?)

האם התנאי מדבר רק על העבירה הזאת?

ועוד שאלה, אני חייל האם יש סיכוי שהדבר הזה יגיע לצבא או רק בדברים חמורים יותר?

:?:

תודה לעוזרים.

פורסם

שלום,

מה שאתה מספר זה מוזר - דו"ח הזהרה נותנים כאשר הנהג בעל רישיון נהיגה 10 שנים לפחות, מתוכם 5 אחרונות ללא שום עבירת תנועה.

קשה לי להאמין שאתה כחייל עונה לקריטריונים האלה.

בנוסף, דו"ח הזהרה, כמו כל דו"ח אחר, נותנים בידי הנהג. אין לי הסבר הגיוני למה שקרה לך.

אולי סתם שיחררו אותך בלי כלום, אחרי שהשוטר הזין את הפרטים שלך במחשב והחליט לוותר ( אבל עדיין להפחיד אותך).

לדעתי אתה יכול להגיד את שם המשתמש שלך, שבחרת לעצמך , רק יותר ארוך "פו....ו..ו"

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

מה שאתה מספר זה מוזר - דו"ח הזהרה נותנים כאשר הנהג בעל רישיון נהיגה 10 שנים לפחות, מתוכם 5 אחרונות ללא שום עבירת תנועה.

קשה לי להאמין שאתה כחייל עונה לקריטריונים האלה.

בנוסף, דו"ח הזהרה, כמו כל דו"ח אחר, נותנים בידי הנהג. אין לי הסבר הגיוני למה שקרה לך.

אולי סתם שיחררו אותך בלי כלום, אחרי שהשוטר הזין את הפרטים שלך במחשב והחליט לוותר ( אבל עדיין להפחיד אותך).

לדעתי אתה יכול להגיד את שם המשתמש שלך, שבחרת לעצמך , רק יותר ארוך "פו....ו..ו"

הוא כתב גם את התגובה שלי לדוח והזין את הכל אז קשה לי להאמין שזה כלום.....(כתב את פרטי המקרה והכל)

וממ לא יודע אולי פשוט התמזל מזלי:S

פורסם

עדיין אני לא מוצא היגיון בהזנת דוח למערכת ללא מתן דו"ח לנהג.

אולי לא היה לו פנקס דוחות?

בכל מקרה, אין לך מה לפחד בקשר לצבא, כי הדוח הוא ברירת קנס, 750 ש"ח +8 נקודות.

אתה נהג חדש? ואם כן, מתי נגמרת לך תקופת נהג חדש?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עדיין אני לא מוצא היגיון בהזנת דוח למערכת ללא מתן דו"ח לנהג.

אולי לא היה לו פנקס דוחות?

בכל מקרה, אין לך מה לפחד בקשר לצבא, כי הדוח הוא ברירת קנס, 750 ש"ח +8 נקודות.

אתה נהג חדש? ואם כן, מתי נגמרת לך תקופת נהג חדש?

לא נהג חדש...

ועזוב אחי העיקר שיצאתי ככה:S

• תוכן חדש...