Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS VITA

The Who
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי את ה-PS VITA מתנה ממכר של המשפחה (לא שביקשתי, סתם היה לו אחד 'ספייר'... :wink: ).

בגדול, אני לא חובב גיימינג, אף פעם לא הייתי, אבל אני כן אוהב למשל לשחק ב-PES13 עם חבר פעם בחודש אצלו בבית (יש לו פלייסטיישן רגיל).

מה הקטע של ה-PS VITA? כמה עולים משחקים? מהיכן קונים? האם מורידים אותם (כמו באפסטור לדוגמא) או שרוכשים פיזית ומקבלים אותם בצורה של כרטיסי זיכרון?

האם אפשר לפרוץ מכשיר כזה? איזה עוד דברים הוא יודע לעשות חוץ ממשחקים?

והכי חשוב, האם ניתן לחבר אותו לטלוויזיה? (האם למשל אני אוכל לשחק באינטרנט ב-PES13 נגד חבר שיש לו פלייסטיישן רגיל בבית?)

הרבה שאלות, אני יודע. מקווה שתוכלו לעזור לי. :-)

תודה רבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

ניתן לרכוש מכל חנות או רשת שמוכרת משחקים למדיות אחרות.

אין כרגע פריצה לפי מה שאני זוכר.

משחקים יקרים בארץ כמו תמיד (אלא אם כן יש מבצע מסוים או שאתה מחפש משו "ישן") חפש באתרים מחו"ל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...