Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מצבר מתאים לסיריון 2008 ?

ואיזה מצבר כדאי לשים ( של איזו חברה .).?

יש מקום מומלץ ? ומה טווח המחירים ..

תודה רבה

פורסם

בראשל"צ יש את איציק מצברים.

איזה חברה - היו המון דיונים על כך, חפש אחורה. כעיקרון יש כמה חברות שורטה משווקת, START UP יהיה הכי זול ויתן לך אחריות קצרה יחסית, VARTA יתן לך 20/24 חודשי אחריות, ויש כאלו באמצע. ברמת העיקרון כולם אותו מצבר עם מיתוג שונה ואחריות שונה.

איזה מצבר? בהתאם לישן, יגידו לך כשתלך להחליף, להערכתי צריך לעלות סביבות ה 400-500.

פורסם

אצלך זה מצבר 40 אמפר. הוא גם קטן במידות שלו, שזה גם מייקר את העלות שלו.

הרבה אנשים במצב שלך מעדיפים לשים 46 אמפר שהוא הרבה יותר גדול במידות שלו, אבל הוא נדחף ב"קומבינה". והוא יותר זול.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

האמת שאני לא אוהב את הקומבינה שעושים. למרות שהמצבר מקובע כמו שצריך. העניין שהמצבר יהיה קרוב יותר מידי לצינור מים (העליון).. אבל גם בזה זה לא "סוף העולם".

לגבי היצרן, הייתי מציע לך ש.נ.פ. עם אחריות ושירות מסודרים. (וגם אמינות)

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

לי אישית יש שנפ כבר למעלה מ3 שנים לדעתי, 12 חודשים נשמע לי קצר מידי. חפש את איציק מצברים ושאל אצלו, המחירים שלו יחסית נמוכים.

• תוכן חדש...