Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישוי רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני מס' חודשים רכב ליסינג מאלדן

נאמר לי שהרכב הינו מליסינג. ברשיון המקורי נכתב שהרכב משמש להשכרה\החכר. ממה שבדקתי בזמנו כך מסומנים רכבים מליסניג.

עכשיו קיבלתי את הרשיון החדש בדואר ושם נכתב ברובריקה של רישום מקורי רק "השכרה".

מישהו מוכן להסביר לי את זה?

תודה

פורסם
מוזר ומעניין..

הרשיון החדש הכוונה לזה שמקבלים לפני טסט או לזה שאחרי העברת הבעלות?

גם אצלי ברשיון החדש שקבלתי לפני כמה חודשים היה רשום "השכרה" לעומת הקודם שהיה רשום "החכרה"

כנראה שזה הפך למשהו חד משמעי במקום כל הוורסיות שהיו עד כה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מוזר ומעניין..

הרשיון החדש הכוונה לזה שמקבלים לפני טסט או לזה שאחרי העברת הבעלות?

הכוונה לטסט חדש...

אם איחדו את כל הקטגוריות האלו תחת המילה "השכרה" זה יכול ליצור בעיות בזמן שאנסה למכור את הרכב או ח"ח לקבל פיצויים מחברות ביטוח...

לא מבין מה הקטע.

פנתה אלי מיטל מאלדן ואני אנסה לברר את הנושא מול מזרד הרישוי

פורסם
תראה אם אתה מבין משהו מהקובץ המצורף, אני למען האמת לא הבנתי. זאת ההנחיה של משרד התחבורה כלשונה.

ממה שהבנתי מהמסמך שצרפת נראה כי הרכב שלי שימש מתישהו בעברו כרכב השכרה.

כאמור ברשיון איתו הגיע הרכב נכתב "השכרה\החכר" ועכשיו כתוב "השכרה"

לפי המסמך:

א. רכב אשר בעברו היה "השכרה" ולאחר מכן הפך ל"השכרה/החכר", בשדה רישום קודם יירשם "השכרה".

ב. רכב אשר בעברו היה "החכר" ולאחר מכן הפך "השכרה" בשדה של "רישום קודם" יירשם "השכרה".

ג. רכב אשר בעברו היה רק "החכר", בשדה רישום קודם יירשם "השכרה/החכר".

כלומר מספיק שהרכב היה יום אחד בהשכרה, ומעתה ואילך ביעודו ברשיון ירשם "השכרה".

אני צריך לברר את הנושא מול חברת אלדן שמכרה לי את הרכב כרכב ליסינג. מקווה שמיטל תחזור אלי. אני אעדכן בהמשך.

• תוכן חדש...