Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית אגזוז באופן עצמאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לבנות אגזוז לספיטפייר, יש לי ידע נרחב בריתוך כולל CO2 ומכופף צינורות- מעולם לא בניתי מערכת אגזוז.

היכן ניתן לרכוש צנרת יעודית בארץ?

האם ניתן לרכוש מחברים מוכנים או שצריך להכין לבד?

טיפים יתקבלו בברכה.

תודה שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

צינורות פליטה הם ייעודיים ובעלי ציפוי מיוחד נגד חלודה אך אפשר גם להשתמש בצינורות אחרים, ראיתי עסקים לאגזוזים שמשתמשים גם בצינור שחור.

לגבי הכיפוף עדיף להשתמש במכופפת מקצועית עם דורן בתוך הצינור כי עובי הדופן דק וכך יהיה כיפוף יפה שחשוב למעבר חופשי של גזי הפליטה. יש עוד סוגי מכופפות שלא אפרט כאן והן טובות אך לא תשגנה תוצאה כמו הנ"ל.

אם אתה יודע לרתך תוכל לקנות קטעים ולהתאים. גם אני בניתי את הצנרת לבד. דוד במצב חדש וצנרת קניתי בפירוקייה , וצינור ארוך כפף לי מפעל בשם ינאי כיפופים בתל אביב שהוא גם חובב רכבי אספנות, שם תשב אצל הבעלים ראובן במשרד וגם תקבל קפה.

העלויות יצאו זולות-100 שקלים לדוד + צנרת, ועוד 150 שקלים ששילמתי למפעל הכיפופים. והכי כיף שהמערכת נבנתה לבד ובהתאם לתוואי שהיה במקור.

בברכה אריק

פורסם
צינורות פליטה הם ייעודיים ובעלי ציפוי מיוחד נגד חלודה אך אפשר גם להשתמש בצינורות אחרים, ראיתי עסקים לאגזוזים שמשתמשים גם בצינור שחור.

לגבי הכיפוף עדיף להשתמש במכופפת מקצועית עם דורן בתוך הצינור כי עובי הדופן דק וכך יהיה כיפוף יפה שחשוב למעבר חופשי של גזי הפליטה. יש עוד סוגי מכופפות שלא אפרט כאן והן טובות אך לא תשגנה תוצאה כמו הנ"ל.

אם אתה יודע לרתך תוכל לקנות קטעים ולהתאים. גם אני בניתי את הצנרת לבד. דוד במצב חדש וצנרת קניתי בפירוקייה , וצינור ארוך כפף לי מפעל בשם ינאי כיפופים בתל אביב שהוא גם חובב רכבי אספנות, שם תשב אצל הבעלים ראובן במשרד וגם תקבל קפה.

העלויות יצאו זולות-100 שקלים לדוד + צנרת, ועוד 150 שקלים ששילמתי למפעל הכיפופים. והכי כיף שהמערכת נבנתה לבד ובהתאם לתוואי שהיה במקור.

בברכה אריק

:mm_yeah:

פורסם

מה דעתכם על צינור גמיש.

http://www.hashmal-zilit.com/catalogue/%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA-%D7%92%D7%96/

חשבתי להשתמש בצינור ישר והיכן שצריך כיפוף להשתמש בצינור גמיש.

פורסם
מה דעתכם על צינור גמיש.

http://www.hashmal-zilit.com/catalogue/%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA-%D7%92%D7%96/

חשבתי להשתמש בצינור ישר והיכן שצריך כיפוף להשתמש בצינור גמיש.

שחר הכי פשוט שתעשה כיפוף והאגזוזן ידע כבר מה לעשות :lol:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...