Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עניינים חברים,

אני רוצה לשים ברכב מערכת בתקציב של 1500-2000.

צריך רמקולים מי קדימה.

רמקולים מאחורה(איפה שהתא מטען).

מגבר.

סאב.

האוטו שכרגע אני נוסע עליו הוא סוזוקי ליאנה שנת 2002 (אם זה עוזר למשהו)

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

זה סכום שבגדול איפשר למצוא משהו בשבילך אבל ללא התקנה. אם הסכום הוא כולל התקנה אז יש אופציה ליד 2?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אם משהו יכול לבנות לי סוג של רשימה של המוצרים אני אשמח מאוד למה כרגע אנני יודע איזה מין המוצרים הם איכותיים ושווים

פורסם

תראה, לגבי קומפוננטים מקדימה משהו טוב ובסיסי עולים באזור 500 מורל טמפו.

6X9 מאחורה גם של מורל עולים גם באזור 500.

סאב בינוני עם תיבה מקורית באזור 600.

כבר הגעת ל1600 ללא מגבר.

זה דברים יחסית טובים ולא זבל סיני.

עם הגברה יש בעיה, או שאתה צריך 2 מגברים או מגבר של 5 ערוצים שזה כבר מעבר לתקציב שלך.

מגבר בסיסי טוב של 4 ערוצים עולה כמעט 1000.

באיזה רדיו כל זה אמור להיות מחובר?

לדעתי רמקולים אתה יכול לקנות חדשים של מורל טמפו גם קומפוננט וגם 6X9 אם בא לך וסאב ומגבר אחד תוכל באזור 1000 ש"ח למצוא ביד 2. אבל לתקציב כזה עדיף לך לוותר על 6X9 לבינתיים כדי שמגבר אחד יספיק לך גם לקומפוננטים וגם לסאב.

כשתרצה להוסיף ולהשתדרג וכשהתקציב ייתן זאת את תעשה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בתקציב כזה הייתי ממליץ לך לוותר על רמקולים מאחורה מהסיבות הבאות:

1. אתה תצטרך שני מגברים אם אתה רוצה לתת הגברה נורמלית לסאב.

2. אין הרבה מאוד הבדל אלא אם אתה יושב מאחור (יש לי קומפוננט מקדימה ומאחורה אין כלום ושומעים מצויין מקדימה)..

לך על מגבר ארבעה ערוצים יד שנייה שיגביר מורל טמפו 6 מקדימה וסאב בסיסי מאחורה.

אם מכניסים רדיו דיסק והתקנה לעסקה אתה תחרוג מהתקציב, אז או שתחפש את כל הרכיבים יד שנייה או שתלך על רכיבים יותר פשוטים (חיפוש זריז בזאפ ייתן לך קנה מידה)

• תוכן חדש...