Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרות חובה במשטרה לחייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגייסתי לא מזמן לטירונות 02 של מז"י.

לאחר מכן שמעתי על שח"ם והבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות (למי שלא מכיר - שירות חובה במשטרה, למעשה אתה משרת בתור שוטר כחול ולא בתור חייל רגיל).

לצערי לא אמרתי את זה לקצין מיון ולכן אין לי שום שיבוץ כרגע - השיבוץ אמור להקבע בסוף הטירונות, אך שוב - מדובר על מז"י.

האם אפשרי להגיע לשח"ם מאיפה שאני נמצא בכלל, או שהייתי צריך להתמיין עוד לפני הטירונות? שוב אני מזכיר, אין לי כרגע שום שיבוץ.

אם יש פה מישהו שהיה, או מכיר מישהו שהיה, או שכרגע נמצא שם, אם תיצרו אותי קשר זה יהיה מעולה.

תודה.

פורסם

להגיע לשח"ם זה שיבוץ מראש ובדרך כלל לאנשים עם פרופיל 64 או בנים יחידים וכדומה, עומד בקרטריונים? עכשיו תמצא קצין בכיר במשטרה שימשוך אותך לשם..

פורסם

מאוד קשה להגיע לשם, יש לי חבר שנפצע בפיגוע בבורגס וירד לו הפרופיל ל64, מעבר לכך שהוא לא היה חייב להתגייס, הוא התנדב וגם אז אבא של חבר אחר בדרגת רפ"ק (רב פקד - מקביל לסא"ל בצבא) היה צריך למשוך אותו.

פורסם

אין לך סיכוי להגיע לשם לדעתי אם לא התמיינת לפני ולא יועדת לשם לפני,אולי תראה קצין מיון שוב ואז תוכל לבקש ממנו את זה.

Miata ND2

פורסם
בדרגת רפ"ק (רב פקד - מקביל לסא"ל בצבא)

רב פקד= רב סרן

סגן ניצב= סגן אלוף

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה טועה ומטעה, כנראה מישהו מנסה להרשים אותך.

במשטרה זה מקביל אחד לאחד לצבא, רב פקד = רב סרן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בתור מישהו ששרת במג"ב ועבודה צמודה מול צה"ל, הדרגות בהחלט זהות, אין שום הבדל.

מספיק שהיית מבצע חיפוש בגוגל ברגע שמישהו סותר אותך = כלל לחיים ביננו ( ברגע שיש סתירה, כנס לגוגל ) והיית מגלה כי כמות הדרגות והגדרת הדרגות, זהה.

אתה מתבלבל עם הדרגות בשב"ס ששם באמת, הדרגה גבוהה יותר מהמקבילה לה, אבל שב"ס זה משהו אחר.

*** לגבי מעבר לשח"ם :

אז באמת, כמו שנאמר לך, אתה אמור להיות בפרופיל לא קרבי, או בגיוס ידוע מראש ע"י בקשות.

במידה והינך מעוניין בכל זאת להגיע לשח"ם, אתה אמור להגיש בקשה לכך וללחוץ מאוד ולדאוג שמטפלים בזה, כמו כן, לאתר מישהו מהמשטרה הכחולה שנמצא בקשר עם קציני גיוס ומישהו שעובד מול הבקו"ם ורק אז, הסיכויים שלך גבוהים.

מכיוון ששירות בשח"ם מיועד לשוטרים ( חיילים ) עם בעיות ת"ש, פרופיל וקל"ב בדרך כלל.

מה שכן, מאוד מאוד חשוב, שלא יהיה לך שום תיק מכל סוג במשטרה, יש תיק? אתה לא נכנס גם אם תרצה , סתם לידע כללי, מי שמשרת במג"ב או בשח"ם ונפתח לו תיק במהלך השירות במיוחד פלילי, עף מהמערך וחוזר לצה"ל ( מדובר בשירות חובה ) .

פורסם

אני מכיר באופן אישי, אדם שהגיע לשח"ם במקרה, ז"א ללא שום קשרים.

רוב האנשים שם, הם עם פרופיל 45, אבל בהחלט יש גם 64.

חיילים אשר מיועדים לשח"ם, עוברים טירונות 02 רגילה (הוא עבר בזיקים) ולאחר מכן, מחזירים את המדים וחותמים על מדים כחולים.

פורסם
אני מכיר באופן אישי, אדם שהגיע לשח"ם במקרה, ז"א ללא שום קשרים.

רוב האנשים שם, הם עם פרופיל 45, אבל בהחלט יש גם 64.

חיילים אשר מיועדים לשח"ם, עוברים טירונות 02 רגילה (הוא עבר בזיקים) ולאחר מכן, מחזירים את המדים וחותמים על מדים כחולים.

טירות 02 רגילה - מה זה אומר?

אני כרגע ב02 של מז"י, האם זאת "טירונות 02 רגילה" או שזה שונה?

פורסם
לא מכיר את הטירונות של מז"י. ההגיון אומר שמז"י = מפלגת זרוע יבשה ולכן הטירונים מיועדים לשרת שם, כך ששח"ם לא תקף במקרה זה.

אני אשאל בצורה שונה.

האם בזיקים, ב02 שחבר שלך עשה, עשו את הטירונות איתו אנשים מחיל הים וחיל האוויר, או רק בעלי מדים ירוקים של זרוע היבשה?

• תוכן חדש...