Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה באזור אונ' בר אילן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד אתה לומד\למדתה שפת C ,עם כן אז יש לך חומר במחשב שיכול לעזור לי,אני רק התחלתי ללמוד מחשבים ואני פשוט דופק תראש בקיר ואני לא מבין את השפה הקשה הזאת.

תודה מראש

אביב

הנה קצת חומר מתרגולים של קורס תכנות בטכניון.

http://webcourse.cs.technion.ac.il/234111/Winter2004-2005/en/ho_Additional%20Material.html

פורסם
תודה אחי אתה לא יודע כמה עזרתה לי....

אביב

אני כן יודע, עשיתי את הקורס הזה פעמיים :cry: . הכל תלוי ברמת השליטה שנדרשת ממך ובמי שמעביר את החומר. המון בהצלחה ואם אתה צריך ומבין אנגלית ברמה סבירה + אז יש גם את

http://computer.howstuffworks.com/c.htm

פורסם

אני נמצא באיזור כל יום אבל אני לא ממש מכיר את החניות שם.

מה שכן, נראה לי, אם אתה מגיע מהמחלף אתה יכול להמשיך ישר ולהגיע לקריית אונו.

תחנה רחוב או שניים מעבר לכביש של בר-אילן ותלך קצת ברגל.

פורסם

בסוף לקחתי אוטובוס כמו גדול ( :?), לחסוך את כאב הראש שגם ככה לא חסר לי.

בכל מקרה תודה לכולם.

נ.ב

הבחינה הייתה נוראית: הושיבו אותי הפינה ליד וילון שנפל לי על דף התשובות, מנורת הפלורסט שמעליי כמובן שלא עבדה, הושיבו אותי במקום שאליו המזגן לא הגיע ובנוסף, בלי קשר, הכיסאות לא נוחים (עד עכשיו כואבים לי הגב והצוואר).

חגיגה שלמה.

לא נורא, עוד חצי שנה אני חוזר (הפעם עם אוטו!) :roll: .

נ.ב (2)

לבחור עם החומר ל-C, מצטער אבל אין לי, למדתי פסקל.

בכל מקרה אני מבין שכבר עזרו לך.

• תוכן חדש...