Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם מישהו יודע האם ניתן לייבא לארץ רכב אספנות ללא תעודות/רשיון רכב או רכב שהוגדר כ- SALVAGE בחו"ל. ולהעביר אותו רישוי בארץ?

בכלל מה התהליך והתנאים הנדרשים לייבא רכב אספנות מחו"ל לארץ כולל תהליך הרישוי?

תודה

אילן

פורסם

לא ניתן לייבא לארץ רכב אשר מעוקל בחו"ל.

יש תחילה להסיר את העיקול בחו"ל ורק כאשר הרשיון נקי , ניתן לייבא.

עצה אישית, אם לא מדובר ברכב ממש ממש מיוחד ונדיר (אני מדבר על משהו כמו בואגטי, ודומיו )

, עזוב את כאב הראש וחפש רכב אחר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה ירון

אבל לא דיברתי על רכב מעוקל אלה רכב שהוא טוטלוס או רכב ללא רשיונות ממגרש גרוטאות.

האם ניתן ליבא רכב אספנות ללא רשיונות או במצב של לאחר תאונת טוטלוס?

דבר נוסף, האם לאחר שאני קונה את הרכב בחו"ל יש מצב שמשרד התחבורה לא יאשר לי את היבוא ואני יתקע עם הרכב בחו"ל ?

אילן

פורסם

בעבר ייבאתי רכב אספנות לארץ,

אתה חייב title (רשיון רכב אמריקאי ) כדי לייבא רכב ושיהיה נקי כלומר clean title,

כדי למנוע בעיות ברשיון יבוא אתה צריך שיהיה matching numbers כלומר שהמספר מנוע והשילדה מקוריים מיום היצור של הרכב ,

אתה יכול לייבא רכב עם מנוע שהוחלף אבל אתה תצתרך אולי בעתיד להמציא אישורים מהיצרן שהמנוע מתאים לרכב בהגדרות יצרן,

בכל מקרה שאתה מבקש רשיון לייבוא רכב אספנות ממשרד התחבורה אתה חותם על טופס הצהרה חתום על ידך ועל ידי עורך דין שהפרטים שמסרת נכונים , במידה ויתגלה חוסר אמיתות בפרטים שמסרת עלולים להחרים לך את הרכב או למנוע ממך את כניסת הרכב לארץ או/ו לדרוש ממך לשלם קנס ,

לגבי רכב עם תאונה זה קצת בעיתי כי אם הרכב עבר תאונה בארצות הברית רושמים ב title שהרכב עבר תאונה ותוקן ,

וכמו שאמרתי אתה חייב טייטל נקי ,

אם אתה מוצא רכב רקוב אתה יכול לייבא אותו בתנאי שי לו טייטל,

רכב אחרי תאונה אתה צריך למצוא עם טייטל עדיין נקי ולנסות לתקן את הרכב שם לפחות שיהיה במראה תקין שלא יקרה מצב

שהוא יגיע לארץ ונציג משרד התחבורה לא יתן לך לשחרר אותו בטענה שהוא לא בטיחותי ולא יכול לעלות לכביש ויקנסו אותך או שתצתרך לשלוח אותו חזרה לארצות הברית על חשבונך,

בקיצר סיכון גדול ומיותר ... עם קצת סבלנות אתה יכול למצוא רכב תקין במחיר טוב בארצות הברית כי ההיצעה שם גדול מאוד אלה אם כן מדובר ברכב ממש נדיר ....

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

רכב ללא רשיונות לא ניתן להעביר בין מדינות, (אולי למעט רכב ישראלי לרשות הפלסטינית )

מפני שאז אתה פשוט תגנוב רכב יקר במדינה X ותעביר אותו למדינה Y ותכשיר אותו שם

לא קשור למדינת ישראל זה חל בכל מדינה נורמלית אחרת.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעל רכב כתב שאין לו Title לבקשתי העם יכול להשיג כתב

Yes, a bonded title is possible

יש מצב להביא רכב עם Title כזה לארץ ?

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

bonded title הוא בכייתי משתי סיבות:

1) אין בו שום נתוני על ההסטוריה של הרכב.

2) אם מישהו יבוא עם ה-title המקורי של הרכב ויטען שהרכב עדיין בבעלותו, תצטרך לתת לו את הרכב וה-bonded title הוא מעין סוג של התחייבות של המוכר שאם יבוא אחר ויטען שהרכב שלו - הוא יחזיר לך את מה ששלמת לו בעבור הרכב.

אישית לא הייתי שם את כספי על רכב כזה - גם אם מותר (ולהבנתי אסור) לייבא אותו לארץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
bonded title הוא בכייתי משתי סיבות:

1) אין בו שום נתוני על ההסטוריה של הרכב.

2) אם מישהו יבוא עם ה-title המקורי של הרכב ויטען שהרכב עדיין בבעלותו, תצטרך לתת לו את הרכב וה-bonded title הוא מעין סוג של התחייבות של המוכר שאם יבוא אחר ויטען שהרכב שלו - הוא יחזיר לך את מה ששלמת לו בעבור הרכב.

אישית לא הייתי שם את כספי על רכב כזה - גם אם מותר (ולהבנתי אסור) לייבא אותו לארץ.

תודה על המידע

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
בעבר ייבאתי רכב אספנות לארץ,

אתה חייב title (רשיון רכב אמריקאי ) כדי לייבא רכב ושיהיה נקי כלומר clean title,

כדי למנוע בעיות ברשיון יבוא אתה צריך שיהיה matching numbers כלומר שהמספר מנוע והשילדה מקוריים מיום היצור של הרכב ,

אתה יכול לייבא רכב עם מנוע שהוחלף אבל אתה תצתרך אולי בעתיד להמציא אישורים מהיצרן שהמנוע מתאים לרכב בהגדרות יצרן,

בכל מקרה שאתה מבקש רשיון לייבוא רכב אספנות ממשרד התחבורה אתה חותם על טופס הצהרה חתום על ידך ועל ידי עורך דין שהפרטים שמסרת נכונים , במידה ויתגלה חוסר אמיתות בפרטים שמסרת עלולים להחרים לך את הרכב או למנוע ממך את כניסת הרכב לארץ או/ו לדרוש ממך לשלם קנס ,

לגבי רכב עם תאונה זה קצת בעיתי כי אם הרכב עבר תאונה בארצות הברית רושמים ב title שהרכב עבר תאונה ותוקן ,

וכמו שאמרתי אתה חייב טייטל נקי ,

אם אתה מוצא רכב רקוב אתה יכול לייבא אותו בתנאי שי לו טייטל,

רכב אחרי תאונה אתה צריך למצוא עם טייטל עדיין נקי ולנסות לתקן את הרכב שם לפחות שיהיה במראה תקין שלא יקרה מצב

שהוא יגיע לארץ ונציג משרד התחבורה לא יתן לך לשחרר אותו בטענה שהוא לא בטיחותי ולא יכול לעלות לכביש ויקנסו אותך או שתצתרך לשלוח אותו חזרה לארצות הברית על חשבונך,

בקיצר סיכון גדול ומיותר ... עם קצת סבלנות אתה יכול למצוא רכב תקין במחיר טוב בארצות הברית כי ההיצעה שם גדול מאוד אלה אם כן מדובר ברכב ממש נדיר ....

חייב clear title, ומספר שלדה תואם ל- title

לא חייב מספר מנוע, מטביעים אותו בארץ במידה ואין. בכל מקרה אין ב- title מספר מנוע כך שאין למה להשוות.

salvage title, Bill Of Sale או כל קומבינה אחרת - כמו שכתבו קודמי - אל תתעסק עם זה.

פורסם
חייב clear title, ומספר שלדה תואם ל- title

לא חייב מספר מנוע, מטביעים אותו בארץ במידה ואין. בכל מקרה אין ב- title מספר מנוע כך שאין למה להשוות.

salvage title, Bill Of Sale או כל קומבינה אחרת - כמו שכתבו קודמי - אל תתעסק עם זה.

לא הבנת את מה שכתבתי ,

נכון אתה צודק , מספר המנוע לא רשום בטייטל ,

אבל זה לא אומר שאתה יכול להביא רכב עם כל מנוע שבא לך ואז להטביע מספר ,

כוונתי היתה לגבי מילוי הטופס המכוון באינטרנט לבקשת קבלת רשיון ייבוא ,

צריך לספק נתונים על המנוע וחשוב שהם יהיו נכונים ותואמים לרכב ,

אני הייתי צריך באחד הרכבים שייבאתי להמציא למחלקת תקינה תמונה של המנוע שמורכב על הרכב עם המספר כדי לאמת שהמנוע מתאים לרכב על פי הייצרן או מקורי ( לפי מספר סידורי של המנוע ניתן לדעת)כדי לקבל רשיון

ייבוא

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תוכן חדש...