Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מערכת בקרת שיוט) cruse חסכוני ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רנו קליו 2011 ידנית.

רציתי לדעת עם מערכת הקרוז ששומרת על מהירות קבועה בעומס משתנה חוסך בדלק או להיפך ?

ואם מומלץ להשתמש בעליות. כמובן מדובר על מהירות של 90 קמש הילוך חמישי. תודה

פורסם

בבדיקה שעשיתי הוכח שלא חוסכת.

הכי טוב ליסוע לאט בעליות ולתפוס תנופה בירידות.

נבדק בכביש שש כשהיה לי משעמם...

פורסם
בבדיקה שעשיתי הוכח שלא חוסכת.

הכי טוב ליסוע לאט בעליות ולתפוס תנופה בירידות.

נבדק בכביש שש כשהיה לי משעמם...

אבל נגיד בעליות ? ככה אתה לא משחק אפילו קצת עם הגז .. הוא ממש שומר יפה על המהירות והסלד .. בירידות וכו אני מבין מה אתה אומר..

פורסם

עדיין אוכל יותר בעליות. הבעיה במערכות האלו שהן לא יודעות לתת תנופה לפני עליה, בקשר לירידה עוד לא יצא לי לבדוק את המערכת אם היא שומרת על מהירות.

פורסם

שומרת...

אם כי הירידה ממש חזקה יכול להיות שינוי קטן...

העיניין הוא שאם העליה היא גדולה הרכב יתן הרבה גז כדי לשמור על המהירות.

אם זה חוסך לדעתי לא. וזה לא נועד בשביל זה. זה נועד לנוחות ובפרט בנסיעות ארוכות ומבחינתי זה הוכיח את עצמו.

ובארץ אולי אין יותר מידי מה לעשות עם זה כי הכבישים פה או מפותלים או משובשים וכו ולעיתים קרובות יוצא שצריך ללחוץ על הברקס אבל באוטוסטרדות זה נראה לי דבר מעולה.

{נבדק על לנסר 2009}

פורסם

יוצא לי להשתמש הרבה בבקרת שיוט. אמנם בעיקר בנסיעה מישורית, אבל גם בעליות.

כאשר השתמשתי בעליה צריכת הדלק של הרכב היתה נמוכה יותר. לא הייתי משיג צריכה טובה יותר במהירות הזו. בנהיגה עצמית אפשר לחסוך אם מאיטים תוך כדי הטיפוס בעליה, אבל זה לא מדד להשוואה.

לדעתי אי אפשר להשיג צריכה טובה יותר מהבקרת שיוט במהירות קבועה פחות או יותר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
עדיין אוכל יותר בעליות. הבעיה במערכות האלו שהן לא יודעות לתת תנופה לפני עליה, בקשר לירידה עוד לא יצא לי לבדוק את המערכת אם היא שומרת על מהירות.

אצלי ברכב לא שומרת מהירות, הגיר לא מוריד הילוכים כדי לבלום, אני חושב שברכבים מודרניים יותר הגיר כבר יבלום כשצריך.

יוצא לי להשתמש הרבה בבקרת שיוט. אמנם בעיקר בנסיעה מישורית, אבל גם בעליות.

כאשר השתמשתי בעליה צריכת הדלק של הרכב היתה נמוכה יותר. לא הייתי משיג צריכה טובה יותר במהירות הזו. בנהיגה עצמית אפשר לחסוך אם מאיטים תוך כדי הטיפוס בעליה, אבל זה לא מדד להשוואה.

לדעתי אי אפשר להשיג צריכה טובה יותר מהבקרת שיוט במהירות קבועה פחות או יותר.

אלעד

מסכים.

חוץ מזה בכביש 6 איך אפשר בלי בקרת שיוט? קצת גז בעליות? שטויות באמת שטויות :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...