Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

הרכב המדובר הוא סיאט טולדו 2004, ללא פגיעות פח או אזורים שרופים אבל עם צבע קצת עייף ולא אחיד על המשטחים השונים.

tld.jpg

אני מעוניין לעשות פוליש-וקס בסיסי, כזה שאמור לקחת 3-4 שעות עבודה. לפני שאני הולך למכון, תהיתי אם מי מחברי הפורום עם הציוד והחומרים המתאימים מחפש להתאמן על הטכניקה שלו ולהרוויח קצת כסף על הדרך. אני יכול להגיע אל המישהו הזה בסוף השבוע, או באופן אופטימלי, הוא יכול לבוא אליי לכפר סבא ולעבוד בשקט בחניה של המשרד בזמן שאני מתעסק בניקוי של פנים הרכב וכמה דברים קוסמטיים שצריך לתקן. על המחיר אפשר להסכים בינינו, אני מניח שכמה מאות שקלים יהיו תמורה הוגנת.

אם מישהו בעניין - השמיעו קול, כאן או בה"פ.

פורסם

אבל אני לא בטוח ששלוש שעות יספקו לטיפול כזה (אולי רק הפוליש), צריך לשטוף לפני, לעשות פלסטלינה IPA, יש לך איזה 5 שעות. ובנוסף אם יבוא מישהו עם מכונה (וסביר להניח שיבוא מישהו עם מכונה) אתה צריך נקודת חשמל.

אם היו לי הכלים המתאימים (מכונת פוליש) הייתי בא אבל אין לי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מניח שהרכב לא ראה מעולם פלסטלינה , פוליש , ווקס וכו' .

דיטיילינג זה תהליך שלם , שאי אפשר לדלג על אחד השלבים .

התהליך הוא :

-שטיפה טובה

-פלסטלינה

-פוליש + Ipa להורדת שאריות חומר

-גלייז

-אוטם

3-4 שעות זה ממש קצת זמן עבודה , כשתהליך כזה אצל מקצוען \ חובבן עורך כ 10 שעות במידה והולכים לפי הספר

ולא מחפפים .

פורסם

הרכב עבר טיפולים קוסמטיים בעבר, אך לא בשנה האחרונה. אם הייתי שואף לתוצאה של עשר שעות במכון, הייתי הולך לשם או עושה זאת בעצמי.

עם רכב שטוף כמה שעות מראש, פוליש ידני ושכבת וקס לקחו לי בזמנו חמש שעות כשעשיתי את העבודה לבד על המגאן הישנה שלי ללא נסיון קודם. כאן אני מדבר על מישהו שעובד עם כלים חשמליים ולא רק עם הידיים, נוסיף שעה על פלסטלינה, אי אפשר להיכנס בארבע שעות סה"כ?

אני חושב שכן.

פורסם

מסכים עם החברים, 4 שעות זה בערך מה שלוקח לי לעשות דיטיילינג פנימי יסודי-מלא (תלוי מה המצב)

חיצוני זה הרבה יותר זמן, אין ספק.

גם לי אין מכונה ואין לי איך לעזור,

אם אתה מעוניין בעזרה בניקוי פנימי אני בא בכיף, אבל אני מזהיר(!) אני בא עם כול הציוד: גרניק, שואב אבק/רטוב, קיטורית חזקה, ועוד מברשות וכ׳ו... אז אין מה להיבהל ;)

פורסם

ארבע שעות על ניקוי פנימי? :roll:

ומה אח"כ, מורידים את הנעליים בשביל להיכנס לאוטו? שמים כפפות בשביל לא להשאיר כתמים על ההגה?

אני ידוע בקרב חבריי כאובססיבי בענייני סדר ונקיון, אבל dude...

פורסם

חלילה, נכנסים, אוכלים, שותים, מעשנים, מה שרוצים.

אבל יש מקרים חריגים ממש של לכלוך שהבנאדם רוצה להוריד כתמים מכול פינה באוטו, אפילו מהריפוד הפנימי של הגג, וזה לוקח זמן.

נתתי את המקסימום זמן שאי פעם לקח לי.

פורסם

אני מאמין שהוא מתכוון לפלסטלינה ולפוליש חד שלבי, אולי לא 4 שעות, אבל אפשרי ב5 אולי 6 שעות, זה אפשרי, מניסיון, כמובן זה תלוי מה מצב הצבע, גודל הרכב, אם הוא כבר שטוף טוב טוב או לא.

פורסם
אני מעוניין לעשות פוליש-וקס בסיסי.

אם הייתי שואף לתוצאה של עשר שעות במכון, הייתי הולך לשם.

עדיין, אתה לא יכול להאיץ בבן אדם שהגיע עם מכונה וחומרים שיעשה לך תוך 4 שעות

תהליך שלוקח יום שלם אצל מקצוען.

אני רואה שיש לנו קשיים בהבנת הנקרא.

• תוכן חדש...