Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה שיש לנו קשיים בהבנת הנקרא.

מובן לחלוטין שאתה לא רוצה עבודה יסודית..

אבל פוליש לוקח ככה וככה שעות,גם עם מכונה,אי אפשר לשנות את זה,אלא אם אתה רוצה פגמים בצבע.

אם אתה רוצה חפיף,לך למכוני שטיפה,אבל גם התוצאה תהיה בהתאם,ותגיד הגומל אחכ אם לא שרפו/הורידו חצי טון לכה/את הצבע.

פורסם
פוליש נטו בלי כל המסביב עם מכונה לוקח כ4-5 שעות. ההכנה לוקחת המון זמן.

פוליש לוקח ככה וככה שעות,גם עם מכונה,אי אפשר לשנות את זה, אלא אם אתה רוצה פגמים בצבע.

אני מבקש להזכיר לנוכחים שמדובר בסיאט בת 9, לא בפורשה שיצאה אתמול מהסוכנות.

אין לי כוונה לעמוד עם סטופר ולא נורא גם אם יקח קצת יותר מארבע שעות, אבל מנסיוני החובבני זה אמור להיות פרק זמן סביר ולהניב שיפור מסויים במצב הצבע. אם הייתי מכוון לשלמות הייתי מקצה משאבים בהתאם ולא בא לפורום עם הצעות כאלה.

פורסם

קנה ultimate compund, קנה פד ידני כתום HEX LOGIC. העבודה יותר סיזיפית וארוכה, אבל אתה יכול לפצל את העבודה לכמה ימים-שבועות מה שנח לך. הסיפוק העצמי גבוה יותר וכך גם החסכון בכיס.

פורסם

חברים לא מבין מה הבעיה, בואו עם מכונה, אז ייקח לכם 5 שעות ? סבבה, עזרתם לבחור, הרכב קיבל מה שהוא צריך לקבל ומבחינה פנימית אתם אפילו לא צריכים לגעת, אם הייתה לי מכונה הייתי בא בכיף, מה גם שהוא יוכל לעזור לכם בשלבי הפלסטלינה והווקס וככה תחסכו המון זמן, אם היה לי מכונה הייתי בא לעזור בתשלום סמלי מאוד של מה שעולה לי בלי להרוויח יותר מידי, אבל לצערי אפילו הרכב שלי צריך לעבור טיפול רציני שהוא מחכה לו כבר חודש (!!!).

או בקיצור - מי שרציני שיניע עניינים, מי שלא שלא יתחיל לחשב פה זמנים...

• תוכן חדש...