Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2005 1.6 מתחממת לאט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקנתה לא מזמן טופלה רק במוסך מרכזי שמתי לב שהמדחום מתייצב על האמצע אחרי 10 דקות רבע שעה.

יש סיכוי שאין לי תרמוסטט? בכל הרכבים שהיו לי עד היום מד הטפמרטורה הגיע לחצי אחרי 4-5 דקות מקס'.

פורסם

אם לא היה טרמוסטט/הטרמוסטט היה תפוס במצב פתוח הרכב לא היה מתחמם כלל /נשאר בשליש התחתון של החום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נקנתה לא מזמן טופלה רק במוסך מרכזי שמתי לב שהמדחום מתייצב על האמצע אחרי 10 דקות רבע שעה.

יש סיכוי שאין לי תרמוסטט? בכל הרכבים שהיו לי עד היום מד הטפמרטורה הגיע לחצי אחרי 4-5 דקות מקס'.

ברכבך 10 דקות תקין לחלוטיין.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם לא היה טרמוסטט/הטרמוסטט היה תפוס במצב פתוח הרכב לא היה מתחמם כלל /נשאר בשליש התחתון של החום.

לא מדוייק. תלוי אם נוסעים בתוך העיר, פקק ועד כמה חם. ביום חם גם ללא טרמוסטט הרכב מגיע לטמפרטורה כאילו היה טרמוסטט - זה קורה קצת לאט יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מרק תודה.

שאלה נוספת, הבד בתקרה מתחיל להפרד מהספוג, יש דבק מומלץ ?

לגבי זמן ההתחממות - נורמלי לחלוטין.

לגבי הבד בתקרה - מה שקורה שם זה שהספוג נרקב (חומר "טבעי" עשוי מגומי בין היתר) ואין ממש איך להדביק את זה בחזרה.

מה גם שכל התעסקות עם זה תיצור מצב יותר גרוע והפירורים של הספוג הרקוב יתפזרו לך באוטו ויעשו לך כתמים...:idea:

הפתרון המומלץ זה לפרק את כל התקרה, להוריד את כל הבד, לנקות את כל הספוג הרקוב (אני הורדתי בעדינות עם קיטור)

ולהדביק כיסוי חדש. הזדמנות טובה גם לשנות צבע.

קיצור עבודה לרפד רכב, יש אחד מומלץ באיזור פתח תקווה אם אתה מעוניין

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

תודה לכל המגיבים.

בינתיים הבד נפרד רק באזור יחידות התאורה כך שזה לא כ"כ נורא.

אבל זה מרגיז שרכב בן 8 כבר נראה כך :x

• תוכן חדש...