Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא החזקת פעם סובארו? היא לא התקלקלה אף פעם? והסיטרואן שהתנסת בה? הייתה ללא דופי?

תנסה להעביר את הפיאט שלך את מסכת הייסורים שעברה על הסיטרואן או את מספר השנים שהסובארו הייתה על הכביש ואז נראה אל אתה מדבר על הפיאט שלך..

הלוואי ואני טועה,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
ברוך השם יש יותר פונטו מ-C3 ויש יותר היצע. מכרו אלפים מהן.

תשמע, יכול להיות שאתה צודק, סביר להניח שיש לך יותר ידע ונסיון. אבל אני בטור בן אדם רגיל שלא מבין כלום - איך אצליח לזהות אחת שלא תתחמם בעליה? שאין לה בעיות חשמל? ועוד כמה מחלות של פונטו שלא טופלה כראוי. וגם אם טופלה - ממתי פיאט נחשב לאוטו אמין? יכול להיות שהטעו אותי, שוב, אני בסך הכל בן אדם שנוהג באוטו, לא מכונאי רכב - אבל אם כותבים על בעיות חוזרות בפיאט בכלל, ובפונטו בפרט, מה משמעות הדבר?

אשמח אם לא נהפוך את השרשור לוויכוח, הרי שאם אתה צודק, אני רק אשמח -יש המון פונטו בשוק במחיר טוב.

תודה

פורסם
שמע, אני מבין את מה שאתה אומר - אבל אם עכשיו אני קונה רכב, שעבר 300 אלף ק"מ, מעבר לבלאי שיש בכל אחת מהמערכות שלו - ממש לא בא לי להיתקע איתו. אתה בעצם מציע לפותח השרשור להעמיד את המכונית בחניה במשך שבועיים עד שיגיעו למשל מזרקי סולר משומשים במצב תקין מאנגליה או צרפת, שהוזמנו בזול, או לחכות שבועיים עד שיגיע טורבו בזול.

האמת, שזה החשש שלי, ברור לי שמתישהו הטורבו ילך ואז אצטרך להשקיע הון. ועם כל החסכון בדלק והעדפה אישית למודל הזה ספציפי, כנראה שיהיה חכם יותר לחשוב על משהו פחות מסובך. חבל, אבל צריך לוותר על משהו

• תוכן חדש...