Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין מתלבט אם לקנות חדש או יד שניה .

ראיתי באלבר באינטרנט :

COROLLA Sun Plus Platinium

שנת 2012 עם 30,000 ק"מ

רכב רשום על שם אלבר ציי רכב

המחיר לפי לוי יצחק 111,000

מספר שאלות :

1. האם כדאי לרכוש מאלבר ? ניסיון שלכם

2.האם זה רכב ליסינג, ואם כן זה המחיר שאמור להיות או פחות ?

תודה על העזרה

פורסם

היה לי ניסיון מר עם אלבר לאחר שברכב שקניתי מהם הלך ראש מנוע אחרי 20-25 אלף (נקנה עם 120 אלף הלך ב 145).

לאחרונה מכרתי את הרכב בטרייד אין ולא היה מאושר ממני.

אני לא יודע אם זה קשור לעובדה שאלבר מטפלים במוסך משלהם או שהרכב נקרע בליסינג. בכל אופן במקרה שלך הרכב עבר קילומטר יחסית גבוהה בשנה אחת אבל זה לא אומר כלום. אם תשיג הנחה יפה אז זו עסקה שווה לדעתי.

נ.ב אמורים "לחתוך" מהמחיר מחירון בסביבות ה 15% אם זה ליסינג.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש לך 7000 ש"ח מיותרים? לך על חדש פחות כאבי ראש.

מה כאב ראש בלקנות מליסינג?

אני לא מבין את האנשים שישר רצים לסוכנות בלי לבדוק קודם מה הם יכולים להשיג בחברות ליסינג

הרי זה אותו רכב כמו שיושב בסוכנות פשוט במחיר נמוך יותר. למה לא?

פורסם
מה כאב ראש בלקנות מליסינג?

אני לא מבין את האנשים שישר רצים לסוכנות בלי לבדוק קודם מה הם יכולים להשיג בחברות ליסינג

הרי זה אותו רכב כמו שיושב בסוכנות פשוט במחיר נמוך יותר. למה לא?

בחיפוש מהיר באינטרנט גליתי מספר דברים למה לא לקנות מליסינג :

http://www.classicar.co.il/

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390878,00.html

פורסם

לפני שנה ראיתי את הכתבה הזו על חברת אלבר, הנציג הגאון שלהם ''שכח'' בתמימותו להכריז לקונה שהוחלף מנוע.

מאז מחקתי אותם מהרשימה לתמיד.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

תעשה חיפוש על חברות ליסינג אחרות וגם שם תמצא דברים

(ככה לגבי כל עסק כמעט בארץ)

אבל אני עדיין חושב שזה עדיף מאשר לקנות מהיבואן.

אותי מטרידה המחשבה שאת אותו רכב בדיוק אני יכול לקנות בזול יותר כי הוא עומד מחברת ליסינג ולא בסוכנות של היבואן

פורסם

מציע לך לבדוק עלות של רכבים חדשים 0 ק"מ בחברות הליסינג , ובוודאי שלא להיות תקוע על רכב ספציפי.

בד"כ ההנחה על הרכבים הללו מגיעה לבין 15-20 א"ש תלוי בדגם ובמידת הביקוש שלו בשוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מציע לך לבדוק עלות של רכבים חדשים 0 ק"מ בחברות הליסינג , ובוודאי שלא להיות תקוע על רכב ספציפי.

בד"כ ההנחה על הרכבים הללו מגיעה לבין 15-20 א"ש תלוי בדגם ובמידת הביקוש שלו בשוק.

ראיתי שיש באלבר מכוניות רבות של יונדאי שנת 2013 עם 550 ק"מ רשום על שם אלבר ציי רכב.

המחיר שהם פירסמו לפי לוי יצחק :128,000 ₪.

שאלותי :

1.האם ניתן להפחית 15% לפי לוי יצחק כי זה מליסינג ?

2.האם הקניה כדאית או עדיף לרכוש מהחברה עצמה כיד ראשונה שנת 2014 ב 128,000 ₪ ?

תודה לעוזרים

http://www.albar.co.il/%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%90%d7%99/All/2013/SearchResults.aspx?transmission=1&toBudget=&page=3

פורסם

ריכוז של הצעות של רכבי 0 ק"מ מאלבר (עם מחירי מכירה אמיתיים ולא "מחירון") תוכל למצוא כאן.

ככלל ככל שהזמן שאתה מתכוון להחזיק ברכב ארוך יותר, כך הקניה של רכב 0 ק"מ מליסינג כדאית יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ריכוז של הצעות של רכבי 0 ק"מ מאלבר (עם מחירי מכירה אמיתיים ולא "מחירון") תוכל למצוא כאן.

ככלל ככל שהזמן שאתה מתכוון להחזיק ברכב ארוך יותר, כך הקניה של רכב 0 ק"מ מליסינג כדאית יותר.

תודה מכיר את האתר.

לא יודע אם זה שווה בשביל 15,000 ₪ הנחה להיות יד 2, וגם מבחינת האבזור האם הם לא חוסכים בזה (כריות אוויר וכו')?

פורסם

חברות ליסינג לא מתקינים אבזור בטיחותי. זה אותו הרכב שקונים בסוכנות (כאשר אתה קונה את אותה רמת האבזור ).

15 אלף זה לא כסף?

אם אתה מחזיק את הרכב הרבה שנים, במכירה תצטרך להוריד פחות מזה (ביחס לרכב מפרטי יד 1).

אם אתה מוכר בקרוב, תוריד את אותם 15 אלף ותמכור.

בכל מקרה, תשמור טוב הסכם הרכישה בו רשום שקנית רכב עם 0 ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...