Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תקנה גולף, המחיר הזוי ואתה רק מעודד את היבואן (לי יש ג'טה 1.4 שאני מאוד אוהב אז אני גם לא כותב מתוך שנאת המותג).

אם אתה מחפש לקנות גרמני אז אסטרה טורבו תהיה זולה יותר (עם חסרונות משלה כמו קונסולה מרכזית עמוסה מדי וגיר מסרס, אבל עדיין הרכב סוחב יפה מאוד). הסיטרואן הנ"ל גם היא רכישה לא רעה, אבל הגיר לפי מיטב זכרוני עם מצמד אחד ולכן לא נעים מאוד לנהיגה אם אתה מחפש להעביר לD ולתת גז.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיטרואן c4thp .מנוע טורבו מצויין עם156כס,בכסף שאתה מקציב תיקח את הדגם המאובזר,שלוש שנות אחריות,אם תאבזר את הגולף כמו שהסיטרואן מאובזרת תעבור את ה200k.חבר פורום בשם ליאור רכש לאחרונה ונשמע שהוא מאד מאד מרוצה.

אם אתה רוצה: קרוב משפחה שלי (מבוגר מעל 70 שנה) מוכר עכשיו את ה C4 בת שנה. כמעט ללא נסועה. מדי פעם מסיע את הנכדים. צור קשר בפרטי אם זה מעניין אותך.

• תוכן חדש...