Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

charge fault 307

bennyrivka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מידי פעם תוך כדי נסיעה ,בפיגו' 307 שנת 72 מופיע לי על הצג הבהוב קצר של charge fault ונעלם. שניה לפני שזה קורה אני מבחין ששעון טורים מפסיק לפעול ומיד חוזר לפעול ,וכך גם מתרחש לרדיו ולדיבורית.(הטלפון מודיע שהתנתק מהדיבורית ואחרי שניה מתחבר.

זה נראה לי כמו הפסקת מתח רגעית.

אודה לדעת אם משיהוא נתקל בתופעה ומה סיבתה

בתודה מראש

בני

פורסם

צודק הבחור, תבדוק מגעים וקטבי מצבר.

לפעמים קיימת הפרעת תקשורת מהקוייל שמשפיעה ואז יש להחליפו ומומלץ מאד על מקורי, ולפעמים קיימת בעיית טעינה נמוכה או יתר שמשגעת את רשת התקשורת, מומלץ להיכנס עם סורק ולבצע סריקת מערכות כללית, לפעמים קוד תקלה על טעינה יופיע במערכת abs או כריות אויר לפני שיופיע במחשב הזרקה.

פורסם

באיזה מודל מדובר ?

אם מדובר על משהו באיזור 2005-2007, סביר להניח שמדובר בתקלת אלטרנטור שהיא *לרוב* טעינת יתר (עם ליווי של נורות נדלקות והשתגעות המחוונים בלוח השעונים).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צודק, הבעיה בתקלת מייצב באלטרנטור שגרם למתח ל"השתגע" עולה עד 16 וולט, וזה משבש את המערכות וגורם להופעת דיווחי תקלות ABS וכד'.

אגב אלטרנטור הוחלף במחיר 700 ש"ח כולל הכל. מחיר סביר ?:lol:

פורסם
צודק, הבעיה בתקלת מייצב באלטרנטור שגרם למתח ל"השתגע" עולה עד 16 וולט, וזה משבש את המערכות וגורם להופעת דיווחי תקלות ABS וכד'.

אגב אלטרנטור הוחלף במחיר 700 ש"ח כולל הכל. מחיר סביר ?:lol:

למשופץ? לחדש תחליפי? לחדש מקורי? כמה זמן אחריות? על פניו המחיר סביר, כנראה שהיה אפשר להשיג בקצת יותר זול, אם היית מברר קצת יותר לעומק :)

...

• תוכן חדש...