Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הנוכחי שלי , סובארו ג'אסטי 92, כבר עולה לי הרבה יותר מידי כסף. והבנתי שהגיע הזמן לרכב חדש שבטווח הארוך יעלה לי הרבה פחות.

הרכב לא נדרש להסיע נוסעים נוספים, אני משתמשת בו בעיקר בנסיעות בין מושבים ובתוכם באיזור השרון- לעבודה ובחזרה. מידי פעם נסיעה לתל אביב או לצפון.

אני יכולה לשים כרגע 20-30 אלף.

נושאים כמו איבזור או נוחות פחות מעניינים אותי, אני טיפוס פרקטי ופשוט. לכן הרוב מסתכם בעלויות: מינימום תקלות, טיפולים וביטוחים זולים. רכב ידני יהיה סבבה.

כבר הבנתי שבתקציב הזה ניתן לרכוש טויוטה יאריס עד 2003.

אבל הסבירו לי שאיכשהו בעסקת מימון אני אשלם את אותם סכומים.

(בחיי שעדיין לא הבנתי איך זה יקרה. ואשמח להסבר נוסף)

אז אני מתחילה בבדיקת הרכב שיתאים לי.

אשמח לכל אינפורמציה.

אסתר

פורסם

אני לא הייתי הולך על שנתון כזה (2003), 30 אלף שקל זה המון כסף , אל תזלזלי. את יכולה למצוא פיאט פונטו שנת 2008 ( פחות מ 30) ותאמיני לי שהרכב הזה יקח אותך מנהריה לאילת בקלות. מה שכן, הוא גם חסכוני. אם תמצאי אוטו שמור שעבר טיפולים לא הייתי מהסס.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הי estersh

תראי, יש סוג של סתירה בדברייך, אם את רוצה להתחדש עם אוטו ע"מ לחסוך בעלויות תחזוקה, ללכת ולקנות אוטו שהוא 10 שנים על הכביש זה לא בדיוק הפתרון האידיאלי (על אף אמינותה של טויוטה) , מה גם שהמחירון שלו באמת עדיין קצת מנותק..

אם באמת (אבל באמת!!) אבזור או נוחות פחות מעניינים אותך, ורוב השיקולים הם פרקטיים ועלותיים, ייתכן ששווה להתאמץ עוד קצת מעל 30000 ולהתכוונן לסוזוקי אלטו ידנית 2010, אך שוב אני מתריע, הרכב מאוד "רזה" ולא שיא הנוחות, וגם עם דירוג 3/5 בבטיחות (אם אני זוכר נכון..) שזה די נמוך היום, אך בכל מה שקשור לעלויות ואמינות, די קשה להתמודד מולו, בנוגע לעוד אופציות אירופאיות, אני פחות בקיא ויש כאן לא מעט חברה שידעו להמליץ..

גבר שלא מבין כלום ברכב ובכדורגל מושך בדיוק כמו בחורה עם שפם..

פורסם

הי, יורמיקו.

בדקתי את עצמי שוב בנוגע לתקציב ןהוא עומד רק על 20K, כך שהסוזוקי גבוהה לי מידי.

בתקציב הזה יונדאי גטס ידנית 2006 תהיה בחירה טובה?

פורסם
אני לא הייתי הולך על שנתון כזה (2003), 30 אלף שקל זה המון כסף , אל תזלזלי. את יכולה למצוא פיאט פונטו שנת 2008 ( פחות מ 30) ותאמיני לי שהרכב הזה יקח אותך מנהריה לאילת בקלות. מה שכן, הוא גם חסכוני. אם תמצאי אוטו שמור שעבר טיפולים לא הייתי מהסס.

נכון, 30 אלף שקל זה המון כסף בשבילי. חסכתי אותו שלוש שנים :(

אבל לגבי הפיאט, אנשים אומרים את הדברים הבאים:

בלאי גבוה, הרבה תקלות, נכנס למוסך הרבה, בעיות בגיר, בעיות במיסבים. זה נכון?

כמו כן , לפי המחירונים פאט פונטו שנת 2008 הוא מעל 30,000.

הערות חשובות נוספות:

1. הורדתי את התקציב שלי ל20,000 :(

2. עניין הדלק לא מטריד אותי. אני מתדלקת על חשבון העבודה.

פורסם

הי אסתר.

צירפתי, לדוגמא, לוח מכירה של יונראי גטס ושברולט אביאו מהשנים 2005-2008, שזה באיזור התקציב שלך:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=19%2C44&arrSubModelID=169%2C408&FromYear=2005&UntilYear=2008&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&multiSearch=1&arrSubSubModelID=&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

על פניו נראה שאנשים די מרוצים מהגטס, בעיקר מהידנית, כי האוטומטית ידועה כשתיינית:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=21492&Year=2008&Tab=Reviews

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=16960&Year=2008&Tab=Reviews

בהצלחה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הי estersh

בנוגע ליונדאי גטס 2006, זכורה לי בעיית "שתיינות" דלק לרכב הזה (אני חושב שרק לאוטומט), אך בהתחשב שהוצאות הדלק הם על חשבון העבודה הוא באמת הופך לאופציה יותר ריאלית, מבחינת אמינות מאותם שנתונים אני חושב שמדובר ברכב סביר, מבחינת חלפים יש אותו הרבה על הכביש ולכן אין מה לדאוג, שוב יש פשרה מסויימת ביעילות ובאמינות יחסית ליפניות , אך המחיר מדבר בעד עצמו. (גלוי נאות - איני מכיר את הרכב ממקור ראשון)

בנוגע ליאריס 2003, לדעתי עדיף כבר ללכת על הסיריון/סוויפט מאותו שנתון (יש אוטומטיות בלבד), שנותנות תמורה די דומה ברוב הפרמטרים ובמחיר נמוך יותר.

מבחינת בטיחות אני פחות מכיר את השנתונים האלו..

גבר שלא מבין כלום ברכב ובכדורגל מושך בדיוק כמו בחורה עם שפם..

פורסם

אנחנו קנינו לא מזמן את הסוויפט ודי מרוצים

אבל אם אתה כבר הולך על עסקת מימון ויכול להביא עוד 15-20K שווה לך גם לשקול את הפאביה

הייתה לי פעם אחל פורד קורטינה 8)

• תוכן חדש...